Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg pedofil lenne? Vigyázn...

Tényleg pedofil lenne? Vigyáznom kéne?

Figyelt kérdés
Egy éve történt, hogy apa unokatestvérének új élettársa lett. Elég szoros a kapcsolatunk a családon belül, ezért sokszor járunk hozzájuk. Egyszer kettesben voltunk, és mondta, hogy irtó jó nő lesz belőlem, meg nagyon szép vagyok. Észrevettem, hogy nem merek a szemébe nézni, mert ez a bók eléggé zavarba hozott, amit azóta is érzek (ő 40 éves lehet.) A karácsony miatt összeült a család, és állandóan pasikról, bulikról faggatott, és megjegyezte hogy milyen szép szemem van. Nagyon kellemetlen volt, mert apa állandóan úgy állt, hogy takarjon engem a férfi előtt... most került be a családba, nem lehet, hogy csak be akar vágódni? Persze elég furcsa a viselkedése... de anyáék itthon ezen voltak fölháborodva, hogy hogy kezdhetett ki velem... hát nem tudom..:/ Mit tennétek a helyemben? 16/L
2014. dec. 29. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is csak jófej akart lenni, de természetes, hogy a szüleidnek nem tetszik a viselkedése.

(Zárójelben megjegyzem ez nem pedofília, maximum szexuális vonzalom)

Szóval ha nagyon kezd idegesíteni, esetleg letapiz, akkor szólj a szüleidnek, mivel a fickó új a családban biztosan hisznek majd neked. De amíg csak néhány "beszólás" történik addig felesleges bolygatni a kapcsolatokat.

2014. dec. 30. 10:05
 12/13 anonim válasza:

Kérdező!

Hogy szoktál öltözni?

Fested magad?

Mennyire vagy fejlett nő,hogy nézel ki?

2015. jan. 15. 20:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem pedofília a pedofíliáról akkor beszélünk amikor egy 18 év fölötti személy szexuális vonzalmat érez 14 éves kor alatti személyekhez. Ennek ellenére viszont érdemes vigyázni.
2015. febr. 23. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!