Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hanyadik hónaptól veszélyes,...

Hanyadik hónaptól veszélyes, ha elmegy a baba? Mire kéne vigyaznom?

Figyelt kérdés
ugyanis megyünk görögországba nyaralni júliusban, de már majusba probalkoznank a gyerekkel es ha kiderul nyaralás előtt, h terhes vagyok az milyen hatassal lehet a nyaralásra vagy ha ott esetleg valami komlikacio van veszélyes lehet-e?!
2013. ápr. 16. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én elmentem nyaralni 8 hetesen, bár ne tettem volna. Montenegroba mentünk. Olyan durva hányásos, hasmenéses vírust kaptam el, hogy fel sem bírtam kelni a wc-ről. Amikor jobban lettem, akkor lett kis narancssárgás folyásom, irány az ottani kórház. Nem kívánom senkinek! Mikor hazaértünk, már barnáztam is. Előtte volt vetélésem, rettenetesen féltem, hogy nem marad meg a baba. Hála Istennek megmaradt és egészségesen megszületett 3900 grammal, de nem ért ennyit ez az egész nyaralás dolog. Friss terhesen már biztos nem mennék!
2013. ápr. 16. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt nem is mondtam, hogy infúziót is kaptam... kétszer is.
2013. ápr. 16. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
egyrészt fura kérdés, mert hát még terhes sem vagy, másrészt ha belegondolok, 8-9 hetesen én se mennék sehova, én 6 hetesen voltam egy kis wellness hétvégén, de fürödni nem nagyon mertem, kirándulni nem volt nagyon erőm, most ha pl. hányós kismama leszel, kész rémálom lesz a nyaralás. nehéz kérdés, na:) ha már be van fizetve, mindegy, de alapvetően én inkább itthonra mennék csak, még ha nem is tudnék fürdeni.
2013. ápr. 16. 14:22
 4/7 A kérdező kommentje:
be van fizetve az út es azert kerdeztem, hogy varjunk e és a nyaralas utánra utemezzuk vagy mehet a dolog elkezdese nyaralás előtt is? :)
2013. ápr. 16. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem nyaralás alatt, viccen kívül. semmi baj nem lehet akkor még, ha teherbe esel, viszont de szép lenne, ha ott foganna:)))
2013. ápr. 16. 14:52
 6/7 A kérdező kommentje:
igen mi is ezt beszeltuk és pont kozep időben leszek akkor és tavaly a naszutat is itt töltöttük :) csak már annyira izgatottak vagyunk a babaval kapcsolatba es nehez kivarni meg azt a 2honapot foleg, ha valamiert ossze sem jon olyan hamar.....
2013. ápr. 16. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:
amúgy szerintem elkezdhetitek, mert olyan bajod nem lesz, hogy a babának ártson, ha már tudod ugye akkor, figyelsz magadra stb.
2013. ápr. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!