Lehet baj? Még nem biztos, de lehet ebben a hónapban sikerült teherbeesnem. Ma kb.10 kg-ot cipeltem 20-25 percen keresztül. Ettől lehet nem fog beágyazódni a baba? Mennyire veszélyes ez?
A cipekedés ugye, mint tudjuk nem jó terhesen. Első babámat amikor vártam, semmit hagytak, hogy cipeljek. Most ezzel szemben van egy 15kg-os 3,5 éves kisfiam, akit amióta terhes vagyok, többet kell megemelnem, mint eddig (autósülés ki-be, kádból ki-be, stb...) Nagyon izgulok én is emiatt, de nem tudok mit tenni. Szerintem ki fogja bírni a baba, ha erős :)
9 hetes km
Barátnőm is így volt mint az első hozzászóló.1 volt a lánya amikor bejött a tesó és hát emelt terhesen sőt szoptatott is még.Én azthittem lehidalok amikor mondta,de nem vetélt el hálistennek.Persze nem végig csinálta,sztem ez volt a szerencséje:)
Sztem nem lesz baj belőle de azért már ne nagyon emelgess:)
Jah mégvalami.Anno amikor anyum velem volt várandós,szóval sztem csoda h élek,mert 20-30kg-okat cipelt(szén),hogy legyen fűteni,mert apám és a nagyszüleim lusták voltak neki segíteni.Am kertet is művelt,és mégis élek és tök egészséges vagyok,pedig anyum elég vékony asszonyka:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!