Az az érzésem, hogy már többször sikerült teherbeesnem, de valamiért nem marad meg a baba. Gyenge lehet a méhfalam? vagy mi lehet az oka?
Szia!
Szerintem meg menj vissza az orvoshoz,Ő tud erre neked felírni valamit,esetleg további vizsgálatokat végezni.
Teszteltétl is már pozitívat?Vagy csak gondolod,hogy baba volt többször?Mert nem mindegy,és a hormonok is játszhatnak veled.Darabos meg sokmindentől lehet a mensi,és a nagy fájdalom sem normális dolog.De,ha tényleg összejön,csak valami miatt elmegy,azon lehet hogy tudna az orvos segíteni.Amúgy 1 év nem sok próbálkozás,de én azért nem várnék a segítségkéréssel a helyedben.Ezekre a kérdésekre,hogy gyenge-e a méhfalad,vagy a fogantatás körül lehet-e gond még az orvos is csak alapos vizsgálatok után tud neked választ adni.
Szerintem ne késlekedj,mielőbb felkeresed annál előbb bízhatsz benne,hogy babátok lesz.
Sok sikert nektek,jó egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!