Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg vigyáznom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg vigyáznom kéne a sráccal?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit pár hónapja ismerek,és találkoztunk is már,tök normálisan elbeszélgettünk pár órát,aztán alakult a dolog de nem kerestem többé mert halottam egy dolgot..Aztán névnapomkor felköszöntött és megkérdezte miért nem kerestem többé mert várta néha,hogy keressem,mert nagyon megfogtam.És ő úgy gondolta ha nem kerestem többé akkor nem jelentett számomra semmi érdekeset. Megbeszéltük miért nem kerestem,és ott abba maradt a dolog.. Néha beszélgettünk de semmi több.. Nos ma rám írt,hogy holnap nem töltenék vele el egy egész teljes napot,és lehet jön két haverja aki normális,mert ő elmegy ebből a városból és erről kevesen tudnak,(a szülei,én meg a két haverja elvileg)és szeretne utoljára velem találkozni mielőtt elmegy és elmesél mindent,hogy miért megy el ebből a városból..Nos azt is megtudtam,hogy azért nem jött össze se velem,se más lánnyal mert ami miatt el kell mennie,akármelyik lány bajba került volna most és tönkretette volna az életét és ő ezt nem akarta/akarja... Nos a barátnőm elkezdte,hogy ne töltsek vele EGY EGÉSZ NAPOT mert lehet hátsó szándéka van... A srácot nem úgy ismerem mint aki egyszer csak megfogna leterítene a földre s megerőszakolna,persze fel vagyok készülve az ilyenre mert a mai világban bármi megtörténhet,de én szeretném utoljára látni,és szeretnék vele lenni mert olyan mintha a másik felem lenne,szeretném megérteni miért megy el... Szerintetek most komolyan félnem kéne?
2013. júl. 11. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
és mi lenne az a bizonyos dolog? :D
2013. júl. 11. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
menj el te is esetleg barátnőddel ha nem zavarja :)
2013. júl. 11. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Az elővigyázatosság nem árt soha.
2013. júl. 11. 16:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát mikor így a tali után dumálgattunk a haverja elmondta,hogy az exéhez eljár szexelni,és jobbnak láttam akkor azt,hogy nem keresem többé miközben fülig szerelmes voltam belé..Azt mondta a fiú ha kell akkor nem kell este is vele maradnom,haza kísér ha kell.
2013. júl. 11. 16:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Ami miatt meg elmegy azaz,hogy régen drogozott és azzal kereskedett,de most ezzel kapcsolatos és emiatt megy el. De többit személyesen akarja elmesélni.
2013. júl. 11. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:

ha napközben találkoztok nyilvános helyen, nem lehet belőle nagy baj

de legyél elővigyázatosság ha már találkozol vele

2013. júl. 11. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Elég zűrös a srác,de ha utoljára látni szeretnéd,akkor miért ne?Elvégre találkozni úgysem fogtok már,bajba nem keverhet,te meg tudsz magadra vigyázni,nem egy sötét sikátorba mentek kettesben.
2013. júl. 11. 17:19
 8/8 Missi_Key ***** válasza:
sztem találkozz..de a másik kettő nélkül...
2013. júl. 11. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!