Gyermekelhelyezésnél mennyit számt, hogy vkinek nincs munkája?
Kérdező, valójában ha hallgatsz a női szirénhangokra - mint itt a válaszok zöme - akkor semennyi... ha bíróságon elviszed másodfokig, akkor meg kb 50/50.
(a megcsalás tényleg nem érdekli a bíróságot amúgy)
Az a gusztustalan, hogy a pasit hibáztatjátok... Undorító!! Bezzeg, ha ő csalt volna már lekapnátok a tíz körméről. Ja, egyébként nő vagyok, ha valaki megkérdőjelezné.
Kérdező, te megpróbáltad megjavítani a házasságod, csodállak érte! Én neked drukkolok! :))
Az, hogy megcsalt, nem fog számítani. Hogy nem dolgozik, azt nem tudom, mert az is közre fog játszani, hogy a szülei, vagy az új pasi segítik-e anyagilag, nyilván igen. Szóval utóbbit felhozhatod indoknak, de elég kétséges, hogy számítani fog.
Azért próbáld meg, keress egy jó ügyvédet, ha tudsz.
Tisztelt Kérdező!
A fentebbi hozzászólásokat olvasva körülbelül láthatod, hogy a magyar társadalom hogyan ítéli meg a szóban forgó kérdést. A többség még Téged hibáztat, hogy mi az már, hogy megcsalt a feleséged, és gyermeket vár a szeretőjétől.
Leírom, hogy sajnos mi fog történni, ennek valószínűsége 99,999 %. Elmentek a válás miatt bíróságra, ott a nő fogja megkapni a gyereket, valószínűleg képtelen dolgokkal is meg fog vádolni mellesleg, te fizetheted gyerektartásnak a jövedelmed 20-25%-át. Láthatod a gyereked kéthetente. Ellened fogják nevelni a gyereket, mert a "szemét apa" miatt ment tönkre ugye a házasság, mert minden miatt Te vagy illetve leszel hibáztatva (már most is a válaszolók jó része ezt tette!). A gyereked felnőtt korában lehet szóba se fog állni Veled. Ja, és azt a pár ezer Ft gyerektartást ha több lenne akkor úgyse a gyerekre költenék, mert ugye egy elvált anyának szüksége lenne 150 e Ft gyerektartásra minimum, hogy minden igényt kielégítsen belőle (értsd: szoli, kozmetikus, márkás ruhák).
Szerintem harcold végig a köröket a bíróságon, mintha lenne esélyed (bár sajnos nincs). Aztán menj ki külföldre dolgozni, és ha lehet, akkor ne támogasd a gyereked új szüleit a gumi vásárlásban!
(Gyereke a jog szerint Európában és Amerikában gyakorlatilag csak egy nőnek lehet, bármikor leléphet, bármilyen okból. Lásd a fenti esetet.)
Van bizonyítékod arra, h feketén dolgozott? Esetleg hathatnál rá h feljelented aztán fizethet a NAV-nak meg járkálhat a bíróságra ill. gyerekelhelyezésnél se jó pont az éppen folyó peres ügy.
Ha a gyerek hozzád kerül, akkor neki is kell gyerektartást fizetnie, szóval ahogy beleszámolják nála, nálad is ugyanúgy bele fogják.
Te nem tudsz a gyerekkel a szüleidhez költözni? Ha vállalják, h besegítenek akkor könnyebben hajlik feléd a bíróság.
Gyerek kihez ragaszkodik jobban? Pszichológus véleménye is számítani fog.
Mindenesetre kezdj el gyorsan jobban fizető állást keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!