Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekelhelyezésnél mennyit...

Gyermekelhelyezésnél mennyit számt, hogy vkinek nincs munkája?

Figyelt kérdés
A (volt) párom másfél éve folyamatosan csal engem, de a lányunk (4 év) miatt nem akartam elmenni. Viszont most terhes a szeretőjétől. Igy nyilván nem maradhatunk együtt, viszont nem akarom, hogy elvigye, és egy ilye erkökcstlen nő nevelje a lányomat. Nekem van munkám, ugyan csak minimálbéres. Az ő munkaviszonya decemberben megszűnt, és terhesen nem hinném, higy találna mást. Szóval, össze akarnak költözni a pasival (vagy az anyjához akar menni, nem tudom). A lényeg. mennyi esély van arra, hogy én kapjam Törpét? Mellettem szól, hogy megcsalt, és hogy nem dolgozik?

2015. jan. 18. 06:53
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy együtt albérletben éltünk. Akármelyikhez megy, mindkettőnek sajátja van.
2015. jan. 18. 08:22
 12/43 anonim ***** válasza:
24%

Nem tudom kedves kérdező, mit akarsz. Egy kislánynak az anyjára van szüksége elsősorban. Oké, fáj, h megcsalt, de nem gondolod, h ebben te is hibás vagy?! Másfél évig tette, nyilván okkal.

Minimálbér és albérlet? Te hogy tartanád el? Amint megszületik a picije, kap gyest (egyébként ha tavaéy dolgozott, úgy tudom a tgyásra, gyedre is jogosult), tehát nempénz nélkül lenne. Azt mondod ott saját lakás van. Szóval amivel neked több a jövedelmed, az megy albérletre... Sőt.

Egyébként sok esélyed nincs

2015. jan. 18. 08:32
 13/43 anonim ***** válasza:
45%

12es )véletlenül elküldtem.

Szóval sok esélyed nincs. Ráadásul, kérhet gyt-t, 15-20 000 Ft, ami jár neki, fordtott esetben, mivel nem dolgozk, jelenleg nem lenne miből megitélje neked a bróság.

Egyébként meg. lenne új "apuka" egy normális család, és attól, hogy elmennek, ugyanúgy láthatod...

2015. jan. 18. 08:36
 14/43 anonim ***** válasza:
36%

A bíróságot cseppet sem fogja érdekelni, hogy megcsalt. Ezzel nem is érvelhetnél amúgy sem, mivel másfél éve úgymond az "engedélyeddel" teszi ezt.

Minimálbérből albérletben pedig semmivel sem indulsz több eséllyel a gyerekért mint ő, sőt...ennyiből nem lehet gyereket nevelni.

A megcsalásnak gondolom oka van, volt, te elnézted neki eddig, akkor utólag nem kell köpködni, hogy nem akarod hogy egy ilyen erkölcstelen nő nevelje e gyereked....nem biztos, hogy erkölcstelen, lehet egyszerüen csak szerelmes lett, és én úgy gondolom, mindenhez két ember kell. Ahhoz is, hogy a házasságotok tönkre menjen.

Próbálj meg békében válni, és jó viszonyt ápolni velük és akkor annyiszor láthatod a gyereket, ahányszor csak akarod.

2015. jan. 18. 09:04
 15/43 anonim ***** válasza:
44%
Ha tudja igazolni, hogy van jövedelme (itt bezzeg nem baj, ha nem hivatalos) akkor nem mérvadó. Sajnos a magyar jogrendszer abszolút anyapárti, és bírókat nem a valós körülmények érdeklik.
2015. jan. 18. 09:24
 16/43 anonim ***** válasza:
91%
Utlsó, ha a bíróság a valós körülményeket nézi, az sem az apa mellett szól....minimálbér--albérlet...szerinted mi szól mellette?
2015. jan. 18. 09:31
 17/43 Szeretsz még? ***** válasza:
15%

Kérdező, kérlek ne foglalkozz azzal amit az itt előttem kommentelők írtak!

Mindegyikőnk tudja, kik ők!

Harcolj a gyerekedért a gyereked érdekében is. A bíróságok cseppet sem megélhetési anyuka pártiak.

2015. jan. 18. 09:37
 18/43 anonim ***** válasza:
74%
Jajjj, te tudod, hogy én ki vagyok? Hoppá.... :)
2015. jan. 18. 09:40
 19/43 anonim ***** válasza:
48%

Itt rohadtul egyoldalú az egész.. Az anya szemszögét nem ismerjük... Bocs kérdező, én nem sajnállak.

Kiben van a hiba? Ha egy nő huzamosabb ideig csalja a férjét/párját ott nem CSAK a szex játszik közre. És mért erkölcstelen? MErt mást szeret? Sőt. Ha gyereket várnak, valószínűleg nemcsak szexet akarnak egymástól, hanem több is.Azt mondtad, te nem akartál különmenni. Ezek szerint ő akarta?? Akkor igazából rég nem megcsalás. Effektív nem is voltatok együtt. Az már a saját hibád, hogy mégis maradtál.. Hülyeség, hogy mert a gyerek.

Ha normálisan szétmentek, és fizeted rendesen a gyt-t simán meg lehet beszélni a korlátlan láthatást.

Mért kell egyből kurvzni? Szépen is el lehet válni.

Szóval gondolkozz azon, hogy mi vezethetett ide... Törődtél te vele? Figyeltél rá? Nőként is tekintettél rá, nem csak anyaként?

Bocs az OFF-ért, de ez kikívánkozott.

És tleg nem vagy jobb helyzetben albérletben minimálbérből...

2015. jan. 18. 09:48
 20/43 anonim ***** válasza:
37%

17-es... mért megélhetési? 1 hónapja még dolgozott, ki tudja mióta... a kérdező maga írta. Hogy megszűnt a munkaviszionya, nem biztos h az ő hibája. És mért érdeke a kislánynak, hogy egy csóró apuka nevelje? Oké, jelenleg anyuka nem dolgozik, de akár új apuka, akár nagymama, gondolom ők igen...

Imádom ezt a hozzáállást. Ha egy pasinak van szeretője, mekkora kan. Ha egy nőnek, akkor egy büdös kur.a

2015. jan. 18. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!