Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom szakítani akar...

A barátom szakítani akar velem mert nincs munkája, és nincs hol laknia. Hiába mondom neki, hogy engem ez nem zavar, azzal érvel, hogy jobb lesz így nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
29%

Jobb lesz így valóban

Te nem érzed át a munkanélküliség és nincstelenség fogalmát, és a szerelem nem csak abból áll hogy összebújtok meg eljártok ide oda

21/F

2013. jún. 21. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Így van, ahogy az első leírta. Pénz nélkül meghal a szerelem is, mert felőrli az embert a nincstelenség.
2013. jún. 21. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Ha tudsz segiteni neki ebben, csak akkor ne zavarjon. Különben tényleg jobb lesz ha elengeded. Nagyon rossz helyzetben még igyekezzen neked is megfelelni?
2013. jún. 21. 17:12
 4/8 anonim válasza:
81%
béna egy kifogása van a palidnak ...szerintem nem kell pénz a szerelemhez, ha ezért akar veled szakítani nem lehetett vmi erős kapcsolatotok
2013. jún. 21. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

Ja, nem kell pénz a szerelemhez.

Próbáld, ki, hogy nem tudod a csajodat elvinni sehova, még egy fagyit sem tudsz megvenni neki, de az nem is lényeg, hanem éjszaka majd a csillagos ég alatt összebújtok, mert nincsen még lakásod sem, ergó az alapvető dolgokat, mint tisztálkodás, evés alvás, nem tudod normálisan elvégezni, de ez nem baj, csak szerelem legyen....Hát graulálok az ilyen felfogáshoz!

2013. jún. 21. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
11%
önérzetes a srác, ami érthető, de én a helyében nem lennék ilyen szigorú magamhoz
2013. jún. 21. 17:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Nálunk lakik ezért nem baj, hogy nincs lakása. Amúgy nem vagyok egy olyan csaj aki kihasználja a pasiát.
2013. jún. 21. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:
59%

Mi is volt, hogy egy keresetből éltünk sokáig, mégsem adtuk volna fel a kapcsolatunkat. Kicsit összehúztuk magunkat és kész. Ráadásul attól, hogy most nincs munkája a barátodnak, még nem biztos, hogy pár hónap múlva nem talál valamit. Saját lakása meg a mai világban azért nem mindenkinek van.

Keressen szorgalmasan munkát, esetleg ha van valami pár hónapos jó kereseti lehetőség külföldön, azt is vállalhatja. Aztán ha mindketten úgy álltok anyagilag és össze akartok költözni, kivehettek albérletet.

2013. jún. 21. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!