Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szül huszonévesen az...

Miért szül huszonévesen az akinek alig van vmije?

Figyelt kérdés
Kiakadok, mikor látom, h vki huszonéves fejjel szül, de se lakás, alig pár év munkaviszony, aztán megy a nyavalgyás, h nincs pénz, hibás az állam, az anyós akit emiatt el kell viselni pl mert csak ott tudnak lakni, kivéve ő..Miért van ez?Nem szeret dolgozni, tanulni?Én 31 évesen szültem.Estig munka, mellette levelezős tanulmányok.Nem volt a szüleimtől pénzem.Most megvan mindenem.De felhúz, h a gazdaság is azért olyan amilyen mert ezek veszik fel a hiteleket, a segélyeket, én meg érdekes gürizéssel megtudtam oldani az életem.Ja és az ilyen nem egy gyereket szül, hanem sorba többet..
2010. febr. 6. 21:02
 121/137 anonim ***** válasza:
84%

Ja az éretlenség, hogy milyen jó mert a nagymamát meg a dédit stb.. is ismeri az a gyerek akit 20-on évesen szültek, az viszont teljesen természetes, hogy a 30-as azt állítja jobb anya lesz??

Nyilván ezt a nagyis témát én is hülyeségnek tartom, a jobb anyaságot viszont pofátlan, bunkó, lenéző hozzá állásnak.

2010. febr. 7. 21:12
 122/137 anonim ***** válasza:
89%
Érdekes ez a hozzáállás, hogy valaki 30on túl jobb anya. Az én anyukám engem 17évesen szült, az öcsémet 32évesen. És mindig mondta, hoyg hozzám sokkal több türelme volt, mint az öcsémhez. Jó, nyilván a jó anyaságot nem a türelmességgel mérik. De akkor is, saját bevallása szerint velem jobban élvezte a babázást, pedig akkor se saját lakása, se biztos anyagi háttere nem volt. Tehát nem biztos, hogy arra kell várni, hogy mindent megteremts, aztán szülni.
2010. febr. 7. 21:47
 123/137 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem mitől jobb anya vagy szülő az akinek van háza állása mikor megszületik a gyereke?

Miből gondolod kedves kérdező,hogy te jobb vagy anyaként annál aki úgymond a semmire vállal gyereket? Annál jobb anya vagyok minél több anyagi javam meg van?

Ez marhaság!

2010. febr. 8. 14:26
 124/137 anonim ***** válasza:
30%
attól jobb anya, hogy ésszel felfogja igenis annak a gyereknek pénzre van szüksége.nem csak baba korában, hanem a taníttatása során és talán még az életben elindulását is segítheti az édesanya lakásvásárlással.mennyi kínlódástól megmenekülhetne itt megannyi fórumozó akik albérletből albérletbe vándorolnak, ha az ő szüleik is tudták volna támogatni őket ilyen módon. persze jöhetnek a válaszok, hogy a pénz nem boldogít, igen önmagában nem boldogít, de sajnos nélküle sem lehetünk boldogok, ha anyagi gondjaink vannak.
2010. febr. 8. 15:20
 125/137 anonim ***** válasza:
66%
21-12-es vagyok. Persze, de ha ugyanez megvan 20-on évesen, akkor is elítélnek a 30-asok! Irígység és kész!!
2010. febr. 8. 18:01
 126/137 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos így van,ha van házam,keresetem,párom,kocsim,és szülni merek mondjuk 23 évesen,attól én már mindjárt rosszabb ember leszek,mint más,és kizárólag azért adok életet a babának,hogy bezsebeljek kemény 25 ezer forintot.Egyszerűen nevetséges.
2010. febr. 9. 14:50
 127/137 anonim ***** válasza:
64%

23 évesen szültem az első gyermekem. Építkeztünk, mikor terhes lettem. Azóta van autó, ház, vállatam több munkát. És mi az eredménye? Vetélések sorozata. Szóval hiába van már háttér, akkor meg nem sikerül a kistesó. Pedig még messze a 30-as tábla.

Egy gyerek nem fizetés kérdés. Igen, nekünk is jó sokszor össze kellett húznunk azt a bizonyos nadrágszíjat, hogy pl családi házba költözhessünk az idióta társasházból, de a gyerek ebből semmit nem vett észre, csak annyit, hogy tök jó, nyugodtan játszhat az udvaron, fris levegőn. Megkapja a túró rudit a boltban így is, és tiszta ruhákat hord (ezt azért írom, mert ezen okoskodik néhány okos anyuka/anyukajelölt).

Egy gyereket nem érdekel, hogy 8000 forintos pólót adsz rá, vagy 1500 forintosat, a lényeg, hogy patent tiszta legyen és pamut. Tudni kell mérlegelni, hogy mi az amire szükség van és mi az amire nincs. Pl 5ezredik kalap már akkor sem kellene, ha 30 fölötti burzsoá anyuka lennék.

Játékok: anno nagyon sok drága játékot vettünk neki, de képzeld, a gyereket ez sem érdekli. Az 500 forintos kis játékkutyáját jobban félti.

A türelem téma viszont igaz! Aki fiatalon szül, sokkal türelmesebb anyuka. Sok 30 feletti anyukánál tapasztaltam, hogy tök idegbeteg a gyerekkel. Ha olyan tuti jó akkor szülni a készbe, akkor mi az oka annak, hogy bolondok? :D

2010. febr. 10. 12:52
 128/137 anonim ***** válasza:
17%
a gyereket tényleg nem érdekli milyen ruhát kap és mivel játszik, de amint tini lesz igenis fogja.és most el ne kezdjétek, hogy majd úgy nevelitek, hogy ne legyen neki fontos. mindegyiknek fontos, ez egy ilyen világ.
2010. febr. 10. 12:57
 129/137 anonim ***** válasza:
75%
Előttem szóló anyukával egyetértek.Én is tapasztalom a 30 feletti anyukák idegbetegségét.Inkább szerényen,korábban,de boldogan,türelemmel,mint a karrierhajszolt,megfáradt "jajminnyákifutokazidőmbőlgyerekkellmostmármervanpénzem" idegbajossal közel a negyvenhez..
2010. febr. 10. 13:01
 130/137 anonim ***** válasza:
68%

12:57-esnek.

Igen tini lesz. De addigra elérheti minden dolgozó ember, hogy vegyen neki márkás holmikat. Az pedig nem baj, ha mondjuk a gyerek esetleg meg is dolgozik érte. Pl jó jegyek, házimunka, besegít a vállalkozásban. 12 évesen már egyedül tudtak hagyni az üzletben (nagyobb forgalmat bonyolítottam mint az alkalmazottak!) és látszik is rajtam, sokkal jobban megbecsülöm a holmijaimat, mint azok, akik mindent csak úgy megkaptak. És a gyerekemet is próbálom rávezetni arra, hogy az adidas cipői nem a cseresznyefán termettek az udvaron.

És azt se felejtsük el, hogy a fórum indítója akár bazi nagyot is eshet arról a paciról!

Nem mellesleg, mire a gyereke ballagni fog, addigra neki már lehet szanatóriumba kell járnia. Na, hát szerintem az nagyobb kib@szás egy gyerekkel, hogy 20 évesen eltemetheti / ápolhatja a szülőket.

2010. febr. 10. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!