Miért szül huszonévesen az akinek alig van vmije?
Ja az éretlenség, hogy milyen jó mert a nagymamát meg a dédit stb.. is ismeri az a gyerek akit 20-on évesen szültek, az viszont teljesen természetes, hogy a 30-as azt állítja jobb anya lesz??
Nyilván ezt a nagyis témát én is hülyeségnek tartom, a jobb anyaságot viszont pofátlan, bunkó, lenéző hozzá állásnak.
Nem értem mitől jobb anya vagy szülő az akinek van háza állása mikor megszületik a gyereke?
Miből gondolod kedves kérdező,hogy te jobb vagy anyaként annál aki úgymond a semmire vállal gyereket? Annál jobb anya vagyok minél több anyagi javam meg van?
Ez marhaság!
23 évesen szültem az első gyermekem. Építkeztünk, mikor terhes lettem. Azóta van autó, ház, vállatam több munkát. És mi az eredménye? Vetélések sorozata. Szóval hiába van már háttér, akkor meg nem sikerül a kistesó. Pedig még messze a 30-as tábla.
Egy gyerek nem fizetés kérdés. Igen, nekünk is jó sokszor össze kellett húznunk azt a bizonyos nadrágszíjat, hogy pl családi házba költözhessünk az idióta társasházból, de a gyerek ebből semmit nem vett észre, csak annyit, hogy tök jó, nyugodtan játszhat az udvaron, fris levegőn. Megkapja a túró rudit a boltban így is, és tiszta ruhákat hord (ezt azért írom, mert ezen okoskodik néhány okos anyuka/anyukajelölt).
Egy gyereket nem érdekel, hogy 8000 forintos pólót adsz rá, vagy 1500 forintosat, a lényeg, hogy patent tiszta legyen és pamut. Tudni kell mérlegelni, hogy mi az amire szükség van és mi az amire nincs. Pl 5ezredik kalap már akkor sem kellene, ha 30 fölötti burzsoá anyuka lennék.
Játékok: anno nagyon sok drága játékot vettünk neki, de képzeld, a gyereket ez sem érdekli. Az 500 forintos kis játékkutyáját jobban félti.
A türelem téma viszont igaz! Aki fiatalon szül, sokkal türelmesebb anyuka. Sok 30 feletti anyukánál tapasztaltam, hogy tök idegbeteg a gyerekkel. Ha olyan tuti jó akkor szülni a készbe, akkor mi az oka annak, hogy bolondok? :D
12:57-esnek.
Igen tini lesz. De addigra elérheti minden dolgozó ember, hogy vegyen neki márkás holmikat. Az pedig nem baj, ha mondjuk a gyerek esetleg meg is dolgozik érte. Pl jó jegyek, házimunka, besegít a vállalkozásban. 12 évesen már egyedül tudtak hagyni az üzletben (nagyobb forgalmat bonyolítottam mint az alkalmazottak!) és látszik is rajtam, sokkal jobban megbecsülöm a holmijaimat, mint azok, akik mindent csak úgy megkaptak. És a gyerekemet is próbálom rávezetni arra, hogy az adidas cipői nem a cseresznyefán termettek az udvaron.
És azt se felejtsük el, hogy a fórum indítója akár bazi nagyot is eshet arról a paciról!
Nem mellesleg, mire a gyereke ballagni fog, addigra neki már lehet szanatóriumba kell járnia. Na, hát szerintem az nagyobb kib@szás egy gyerekkel, hogy 20 évesen eltemetheti / ápolhatja a szülőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!