Huszonévesen mehet valakinek annyira tönkre az élete, hogy ne tudjon talpra állni?
Figyelt kérdés
Nem egészségügyi bajokra gondolok.2010. jún. 28. 22:50
1/11 anonim válasza:
Nem. Fiatalon még könnyebb rendbe hozni, és sosem lehetetlen.
2/11 anonim válasza:
De olyan lehet, hogy nem AKARJA helyrehozni azt, amit lehetne, és emiatt megy tönkre. Szóval igen.
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem, mert meg nagyon fiatal es az egesz elet elott all. Par ev hibaira meg ott van vagy 50 ev helyrehozni. :) Ha egyedul nem sikerul kimaszni a godorbol, akkor merj segitseget kerni (baratok, csalad, pszichologus a helyzettol fuggoen)!
5/11 anonim válasza:
Lehet igen.Nem kor függő és attól is függ h mi történt.De mindenképpen meg kell próbálni felállni!!!
6/11 anonim válasza:
Lehet. Pl egy ismerősöm 20onéves kora óta altatóval alszik. Ideiglenesnek indult, de ma 40es, és képtelen altató nélkül aludni.
Alkoholizmus, drogfüggőség is simán kialakulhat ilyenkor, ami megnyomoríthatja a jövőt.
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, a függőség tényleg ilyen dolog, de nyilván az sem magától alakult ki, hanem valami kiváltotta. Úgy érzem elpazaroltam sok évet, sok munkát beleöltem valamibe, aminek talán nem is lesz eredménye, és amire alapoztam volna az életem valamilyen szinten. (nem párkapcsolat, ne értsétek félre)
2010. jún. 28. 23:21
8/11 anonim válasza:
Nem, csak ha feladja, annyira gyenge ember. Ilyen fiatalon mindent elölről, nulláról is lehet kezdeni. Csak elszántság kell, és lelkierő. És nem árt valaki, aki tud támogatást nyújtani lelkileg.
9/11 anonim válasza:
Elég ha sittre kerülsz, és véged. Nem kell több csak egy baleset amiben sérülsz komolyabban és meglátod hány barátod marad.
10/11 anonim válasza:
Igen. Egyértelműen. Főleg ha depresszióra hajlamos, és senkit nem talál akiben megbízhat, aki vagy ami erőt adna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!