Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális, vagy mit lehetne...

Ez normális, vagy mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a barátom , 19 .

Több mint 3 éve vagyunk együtt , nagyon szeretjük egymást, de nem engedik hogy együtt aludjunk, pedig már volt együtt nyaralni is az én családommal együtt, meg szoktunk is egymásnál aludni, de külön szobába alszunk ott is , itt is. Fog ez változni? Anya nem engedi, akárhányszor megkérdezem,hogy legalább annyit,hogy 1 szobába, ő a matracon ,én az ágyamba, de nem engedi azt sem. (Egyébként nagyon jó viszonyba van anya és a barátom.)

2015. jan. 13. 20:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

hagyd az utolsót, elgurult a gyógyszere :)

17-18 évesen teljesen normális, hogy együtt akarsz lenni azzal, aki szeretsz

a szüleid felfogása nem normális, nem tudnak mindentől megóvni az életben, egyszer neked is önálló életet kell majd folytatnod, és addig kell kitapasztalnod magad, amíg van segítség mögötted

ahogy már mondták mások is, ne erőltesd a témát, annál rosszabb

ami pedig a szexet illeti, ne szülői engedélyhez kössétek..., két dolog, ami viszont fontos: védekezzetek és csak akkor és olyan helyen tegyétek, ahol felszabadultan tudjátok magatokat érezni

2015. jan. 15. 23:01
 22/32 A kérdező kommentje:
Az együttalvást èn is teljesen normálisnak gondolom, csak egyenlőre erre ùgy làtom nem sok esély van. :(
2015. jan. 16. 11:39
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

Az újabb beíró lekezelő hozzászólást fogalmazott meg, alap nélkül. Ezek szerint a kedves kérdező szüleit is gyógyszeresnek tartjátok, ugyanilyen alap nélkül. Szállj magadba, beíró!

A kedves kérdezőre reagálok, idézem őt:

"Utolsó! Nagyon elgondolkodtatò,és jogos! De itt csak együttalvàsròl lenne szò"

Az együtt alvás esetén a párral esélyes, hogy megtörténik a szex. Elég nagy önmegtartóztatás kell, főleg a fiútól, hogy ne legyen szex avval, akivel 3 éve erre vártok. Pláne, hogy tinik vagytok. Anyud viszont félt téged a teherbeeséstől, és egyebektől, nem ismétlem magam, mi mindentől, amikor nagyon is jogos óvni a kiskorút. Majd ha 18 leszel, és anyud továbbra is ilyen hozzáállású, az már problémás szülői hozzáállás lesz, de addig jogos, részéről!

2015. jan. 16. 12:21
 24/32 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok,

"Az újabb beíró lekezelő hozzászólást fogalmazott meg, alap nélkül. "

ERRE GONDOLOK:

jan 15., 23:01

(Azért jelzek dátumot, mert ha törlik, nehogy az előtte levőre értsétek.)

2015. jan. 16. 12:23
 25/32 anonim ***** válasza:

Miért törölnék? Csak nem bejelentetted a KOMMENTEMET? Igen, kommentnek hívják, nem beírásnak. ;)

Persze, ha együtt alszik két ember, csak szex lehet a vége. Akkor nem voltál még igazán szerelmes. :)

2015. jan. 16. 14:49
 26/32 A kérdező kommentje:
Itt tényleg csak együttalvásról lenne szó, amibe szerintem nincs semmi.
2015. jan. 16. 19:12
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

"Miért törölnék? Csak nem bejelentetted a KOMMENTEMET? "

Miért törölnék a beírásodat? Talán mert -hogy idézzelek téged- elgurult a gyógyszered...? Tudod, kisfiam/kislányom, tiszteletben kellene tartani egymás véleményét.

Nem csak azért, mert idősebb vagyok nálad. Hanem eleve. Ha véletlen te volnál az idősebb, mindjárt hanyatt esek a székről, hogy ennyire kis tiniként gondolkodsz.

A kedves beírótól még el lehet nézni, hogy nem látja át pontosan, mivel még kiskorú. Ezért kérdez. Megértem őt. A te provokációd viszont nem elfogadható!

(Egyébként meg, a másik témádhoz: hozzászólás, beírás, komment, egyre megy. Bár a kérdezőét hívom kommentnek, akár az itteni rendszer.)

2015. jan. 17. 15:43
 28/32 anonim ***** válasza:

Inkább nem állok le vitázni a szavak jelentésén.

Arra is kíváncsi lennék, hogy a kommentemben mégis hol volt provokáció? Leírtam egy véleményt, ennyi. Az pedig sokat elárul, hogy kettőnk közül kit pontoztak le 0-ra. ;)

Miből gondolod, hogy idősebb vagy, és miből, hogy én tini? :)))

Nem a kor határozza meg az embert. Ha a kérdező mondjuk holnap lenne 18 éves, mégis mit változtatna a dolgokon? Semmit. Ugyanúgy lehet valakinek 18 évesen gyerekes gondolkodása, vagy esetleg 17 évesen felnőtteket megszégyenítő világnézete.

Nem lennék a gyereked. Nincs is annál rosszabb, amikor egy szülő így lekorlátozza a saját gyerekét, nem engedi, hogy megtapasztalja az életet. Minél fiatalabban tapasztalja meg valaki az elkeseredettséget, fájdalmat, dühöt, utálatot, annál könnyebb feldolgozni, és mikor kikerül a felnőttek világába, már könnyen tudja venni az akadályokat.

Lehet, hogy idősebb vagy, de sokkal nagyobb az érzelmi intelligenciám...

2015. jan. 17. 16:49
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

Ha figyelmesen olvasnád a soraimat, amit alap nélkül bírálsz, már megtaláltad volna kérdéseidre a válaszaidat. Nyilván valahol meg kell húzni a határt - nem ismétlem el többször.

És meg egyszer, utoljára: a haveroddal beszélj így, öcsi, hogy elgurult a gyógyszered.

Menj játszani! Lehetőleg a sajátoddal, mert még nem neked való.

2015. jan. 19. 20:19
 30/32 anonim ***** válasza:

Te beszélsz tiszteletről? :)

Az "elgurult a gyógyszere" egy kifejezés, de nyilván annyira nem látod a fától az erdőt, hogy még ezt sem képes belátni, haver. ;)

A mondandód többi részére pedig nem reagálnék...

Azért kíváncsi lennék, hány éves vagy. 80?

2015. jan. 19. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!