Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt vesszük a családom...

Ha azt vesszük a családom végre megszabadult tőlem, én pedig új életet kezdhettem, erre miért kell befeketíteni a barátnőm elött? Miközben végre jóra fordulnak a dolgaim?

Figyelt kérdés
Szégyen nem szégyen,3 évig nem dolgoztam.Az elején nem találtam munkát,majd egyre jobban elment a kedvem az egésztől,majd sz..rtam rá a végén belefáradtam.Majd külföldön sikerült 2 hónapra munkát találnom,tökéletes volt,ahhoz hogy új életet kezdjek egy másik városban,akkor már megismertem az új barátnőmet.Így oda költöztem abba a városba ahol lakik,tudtam annyi pénzt félre tenni a 2 hónapi külföldi munkából,majd 1 hónap alatt találtam munkát szerencsére,utána össze is költöztünk a barátnőmmel,neki is jó munkája van,nekem is,nem keresek rosszul.Végre a 1.5 év kemény munkájával,és hála a barátnőmnek,sínre tettem az életemet,még nem egészen de jó irányba,haladok,haladunk.A lényeg a lényeg,szégyenlem azt a 3 évet,ez van,nem tudom vissza csinálni.Egy hibát vétettem,a barátnőmnek kicsit szépítettem és azt mondtam 1 éve nem volt munkám.Aztán év végén hazalátogattunk,és jött megint a családom,hogy 3 évig nem dolgoztam stb,nagyon rosszul esett,mindez a barátnőm elött,égett a fejem rendesen,hogy most miért kell ezt csinálni velem?Miért kell egyáltalán erről beszélni?Miért kell a múltat felemlegetni,amikor keményen dolgoztam ebbe a 1.5 évben,úgy hogy még a kapcsolatomban is helyt álltam.Barátnőm teljesen kiakadt a dolgon,hogy 3 évig nem dolgoztam,ez volt 2 hónapja,azóta is ezt hallgatom.Nem gondoltam hogy a családom ezt elfogja sütni,miközbe látjá hogy végre a sok szenvedés után boldog vagyok.Úgy képzeljétek el,voltak olyan szemetek,hogy kb ilyen kioktatás szinten hogy én nem dolgoztam 3 évig,nyomják a barátnőm fejébe.Én meg köpni nyelni nem tudtam.Oké lehet hazudtam egy kicsit,de akkor is miért kell a múltat fel emlegetni?Fáj nekik hogy végre boldog vagyok és jól érzem magam a börömben a sok szenvedés után?
2015. jan. 12. 15:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

ma 16:42

Nem olyan dolog miatt hazudtam én úgy gondolom.Én fordított esetben megtudnám ezt bocsájtani,nem hordanám fel neki,hónapokig.Mondtam neki,hogy döntse el,megtud e bocsájtani,mert ha nem,akkor ennyi vége,neki jobb így.Én nem akarom ezt hallani,én az életem során,eleget hallgattam a 3 év miatt amíg otthon voltam.

2015. jan. 12. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!