Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A Barátnőm most vált el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnőm most vált el, miért szomorú? Nem örülnie kéne, hogy megszabadult a férjétől?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy pont a válása napján vesztünk össze valamin, és aznap nem voltam vele, és haragszik, hogy nem vigasztaltam, de akkor ő most miért szomorú nem értem. Ezen kívül, sokszor amikor minden rendben van egyedüllétre van szüksége, olyankor inkább békén hagyom. Valaki küldene egy használati utasítást nőkhöz?
2012. dec. 6. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Van állítólag használati utasítás a nőkhöz. 10 kötetes, az első kötet is 10 ezer oldalas.:))
2012. dec. 6. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

A nőket szeretni kell csak, megérteni ne is akard..

Komolyan: a válás a múltunk egy darabjának a lezárása, temetése. Ez nem könnyű. Válásnál felmerül a saját kételyünk, az emberismeretünkben vetett csalódás.

A közös jövő összetört..mert mindíg szépnek indul, de nagyon nehéz elfogadni, hogy nem működik. A "miértek" , és erre a válaszok..rosszabb, ha nincsenek is válaszok.

Az nem igaz, hogy egy válásnál csak az egyik fél hibás, mert mindkettő az. Várj egy kicsit, ne sűrgesd, fel kell dolgoznia.

2012. dec. 6. 21:29
 3/9 wartburg353s ***** válasza:
93%
Az egy dolog, hogy megszabadult a férjétől, de ezt a férjet annak idején ő választotta, és azt hitte, jól teszi, hogy hozzámegy, és boldogan élnek majd. Valószínű, hogy szerelmes volt belé, és egy csomó emlék fűzi hozzá. Lehet, hogy ezekből az érzelmekből mára semmi nem maradt, de akkor is a válással lezárul az életének egy része, és ilyenkor az ember visszatekint, talán szomorkodik az elvesztegetett idő miatt, vagy amiatt, hogy milyen ostoba döntéseket hozott a múltban, meg hogy valahol elrontotta... 1000 oka lehet a szomorúságának a válása napján. Elég szomorú, hogy használati utasítás kell hozzá. Próbálj meg jobban ráhangolódni szerintem.
2012. dec. 6. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy válás sosem vidám dolog sztem, még akkor is, ha megkönnyebbülés. Mert csalódott magában, a döntésében, rágódik azon, hogy ő döntött-e rosszul, vagy hogy jutottak el odáig...
2012. dec. 6. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem azért házasodik, hogy elváljon, így nyilván szomorú, még akkor is, ha ő akart válni.

Most még fel kell dolgozni a történteket, új erőre kapnia.

2012. dec. 6. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

A szomszédunkban meg nagy buli van.

Egy pasi tűzijátékkal ünnepli, hogy sikerült megszabadulnia a feleségétől!!!

2012. dec. 6. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem pihenesre van szuksege,lelkileg meg kell gyogyulnia,ez akar tobb honap is lehet,hidd el neki szuksege van erre,muszaly megertened
2012. dec. 7. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:
és mit foglalkozol vele hogy teszi a műbalhét, majd összeszed valami újabb pasit aztán párszor megkúrják azt elfelejti azt is h valaha házas volt.
2012. dec. 7. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat megszakadása mindenképpen fáj, még akkor is, ha már nem szeretik egymást és nem lett volna semmi értelme folytatni. Ezen nincs mit csodálkozni.
2013. jan. 12. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!