Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig szomorú voltam, most már dühös! Mit csináljak?
Párommal szakítottunk, ő hagyott el végül, de már bennem is ért a dolog. Sok nagy hibát elkövettünk, ő is, én is. Nem tudom objektíven megállapítani, ki a jobban hibás. Mikor elhagyott mégis kiborultam, mert 2 év volt, ebből 1 év együttélés, hiányzott, meg hát a megszokás...kértem, próbáljuk még meg, de nem akarja. Jó, 2 nap után már nem könyörögtem, megbeszéltük mégegyszer, nyugodtan, nem megy kész.
Azt kérte, most egy ideig ne beszéljünk egymással, így jobb talán.
Eddig volt a depis, de beszélni akarok vele, bocsánatot kérni stb korszakom. Most pedig a de mégis hogy hagyhattál el azok után korszakom?És jól megmondanám neki, hogy igazából jobb is így, már nem is vok szomorú, ne is beszéljünk, nem volt érett és alkalmas még egy ilyen kapcsolathoz. És, ha ilyen könnyen le tudja zárni, hát tessék, menjen a fenébe!
Ugye rossz ötlet ez?Inkább tényleg ne is keressem, ne beszéljek vele, ne bántsam direkt, azzal megőrzöm a méltóságomat?
Szia, semmit se csinalj. Apold a te sajat lelkedet. Olvass, hallgass sok-sok zenet!:) az nagyon jo ilyenkor, es menjel tarsasagba, ne duhongj otthon, egymagadban.
Persze, hogy ne beszelj vele! Csak magadat zaklatod fel jobban, miert is lenne az jo??? Maradj nyugiban, es ne gondokozz annyit! Relax, relax, relax!:) Vard a kovetkezot!
igazából még szeretem valamennyire, bár tudom, jó ez így, mert már durvulni kezdett a dolog:(((
ő is biztos, azért reagál úgy, ahogy, mert így könnyebb neki...legalábbis azt mondta, hogy nincs túl jól ő sem, és, ha nem beszélünk talán könnyebb.
mióta feltettem akérdést, már nem is akarom "bántani".
Átléptél a passzív negatív állapotból az aktív negatívba, Ez nagyon jó, fölfele mégy. Ez után már az aktív pozitív következik: Fasza csaj vagyok, tojok a fejére, elmegyek szórakázni a barátnőimmel, s talán még engedek is az ostromló lovagoknak.
Az embernek meg írj egy jó hosszú lecseszős levelet, de ne küldd el! Tedd el! S ha pár hét múlva még akarod, majd elküldheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!