Nagyon szomorú vagyok az anyósom miatt, mit tudok ilyenkor tenni?
Megkértem, hogy vigyázzon a 1,5 éves fiamra két hetente 2 órát. Minden alkalommal erőszakoskodik, kritizál, mindent rosszul csinálok, benéz a fiókokba, sutyiba leellenőrzi a teregetni való ruhát, úgy álcázza, "mintha" segítene, de közben utána megy a páromhoz és olyanokat mond, hogy ráncos a vállfán a ruha, nem jó állagú a fiam uzsonnája (a szemfogai gyulladtak, mert jönnek ki, és nemigen eszik darabosat pár napja). Hazajöttem tegnap is torna után és az aznap estém sírással telt (nemrég halt meg anyukám, aki imádott minket és mindenben segített és ilyenkor eszembe jut milyen szeretnivaló volt...)
Rettenetesen ideges vagyok, nagyon szeretnék jó meny lenni, eddig is nagyon igyekeztem, hogy sokat lehessen az unokájával, jó kapcsolatban legyünk, de kezd elpattanni a cérna. Mit tegyek?
Jaja, marad egyelőre ez az utolsó verzió, otthon torna. Első, egyébként nem tudom van-e gyereked, nekem kb ez a kikapcsolódásom, nem hiszem, hogy erről le fogok mondani.
Egy kis bosszút forralok, most találtam ki, hogy ő a párom apjától elvált már 25 éve, de gyűlöli a következő feleséget, így most mivel nincs más választásom el fogom hívni Őt, hogy vigyázzon a gyerekre.
Nahát nem is gondoltam hogy én is tudok ilyen szemét lenni, de ezek szerint kiprovokálta...
Állj már meg, szerinted normális dolog, ha átjön az anyósod és másnap jelzi a férjednek, hogy rendetlenséget talált a fiókban?
Vagy hogy átjön és nekiáll a fehérneműidet kiteregetni erőszakkal, hogy lássa, megfelelően tisztítom-e a ruhákat, és mivel nem engedem neki ("Légy szíves inkább etesd meg a gyereket", tehát nem bunkón) mert ne nyúljon a fehérneműimhez, akkor betámad ugyanígy hátulról?
Szerinted ÉN fordulok ellene? Komolyan?
Na örülök neki hogy jó sokat mész el otthonról, nekem ez az alkalom, amikor megtehetem és ha neki is szívesség ÖSSZESEN 1,5 órát a játszótéren lenni az unokájával akkor ettől én nagyon szívesen eltekintek a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!