Szomorú vagyok! Ilyenkor ti mit csináltok?
Üdv.
Szomorú zenét ne hallgass.
www.9gag.com
Ez egy hihetetlenül jó oldal, teli van vicces képekkel, egy minimális angol tudás szükséges hozzá.
Vagy beszélhetsz valakinek, miért vagy szomorú, kiadod magadból. Ha más nincs, nekem írhatsz.
Ne hallgass szomorú zenét
Írd be youtube-ba hogy Mika és azokat a számokat hallgasd.
Rendben, megértem. :)
Azért írok egy pár biztató szót.
Az a jó, ha szomorú vagy, hogy utána egészen biztosan jobb kedved lesz. Rengeteg ok miatt lehetsz szomorú, de igazán csak nagyon kevés van, ami miatt igazán annak kellene lennie bárkinek is. Pasi/iskola/összeveszés miatt ne legyél az, értelmetlen. Pasi lesz másik, iskolát ki lehet javítani, akivel összevesztél ki lehet békülni. Egyszerűen csak pozitívan kell hozzáállni mindenhez. De komolyan mindenhez. A legeslegkisebb dolog is feldobhatja az egész napodat.
Lényeg, hogy mosolyogj. :)
Akkor most válogatok neked pár viccet. :)
Miért lett valójában Júlia öngyilkos a Rómeó és Júliából?
Mert nem kerítés, hanem Capulet. (Remélem érted :))
Milyen a hangulat az intenzív osztályon?
Eszméletlen.
Két részeg beszélget. Az egyik megszólal:
- Jön fel a nap.
Mire a másik:
- Miért, azt is ittunk??
A nyuszika meg a zsiráf beszélgetnek, de főleg a zsiráf mondja a magáét:
- Huuu, nyuszika, ha tudnád milyen jó ez a hosszú nyak!! Nyáron, amikor meleg van, veszek egy fagyit és ahogy lenyelem... hm... végig a nyakamon érzem a hideget, valami csodalatos!... És amikor szomjas vagyok.... hm.. a sor, imádom a sort, ahogy le...folyik a torkomon, végig érzem a csodalatos izét... Vagy éppen télen! Egy bögre forró kávé, vagy tea, ahogy felmelegíti az egész testemet. Óriási dolog ilyen hosszú nyakkal élni, sajnálhatod, hogy neked nem ilyen hosszú!!!!
- Mondd zsiráf, hánytál már??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!