Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar "befeketíteni" az...

Miért akar "befeketíteni" az anyósom? Miért akar elüldözni minket a párom mellől?

Figyelt kérdés
Tény és való, hogy nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon. Egy háztartásban lakunk, még nem találtunk megfelelő házat a költözéshez (megjegyzem az sem tetszik neki, hogy külön akarunk költözni). A párom sokat dolgozik, így mi vagyunk szinte csak otthon. Egy ideje úgy tűnik el akar üldözni innen, meg akarja keseríteni az életünket. Van egy gyönyörű, 8 hónapos gyermekünk, ezért még inkább nem értem miért ez az ellenséges viselkedés, mivel a páromat viszont ott akarja tartani maga mellett, azaz szét akar szakítani egy családot. Azt persze gondolhatja, ha én megyek azt minimum a gyerekkel teszem, persze a párom is mellettem van, mivel olyan dolgokkal gyanusít meg, amit a párom is tud, hogy nem igaz. Mindent másképp mesél el, mint ahogyan történt, persze úgy, hogy én viselkedtem bunkón, én nem tudok igazodni hozzá (irányítani akar, én viszont azt nem hagyom, hogy beleszóljon olyan dolgokba, amiben nincs igaza, vagy legalábbis az én megoldásom is jó). Ezt a dolgot viszont ott bukta el, hogy nem emlékezett rá, hogy a fia is jelen volt néhány jelenetnél, és tudja, hogy nekem van igazam. Kérdem én: mihez vezet ez a viselkedés??? Miért jó, hogy elmar maga mellől mindenit, miközben állandóan nyavajog, hogy nem törődünk vele eleget, meg egyedül akarjuk hagyni, stb.
2009. jún. 26. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Ne aggódj. Maga alatt vágja a fát.
2009. jún. 26. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Drukkolok hogy minél hamarabb költözni tudjatok. Aztán majd vessen magára, ha nem láthatja minden nap az unokáját, mert ezzel csak ezt éri el. Addig is kitartás, nem tudsz mit csinálni. Ezek a fránya anyósok!
2009. jún. 26. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Olvashatod, hogy nem vagy egyedul a problemaddal, sok ilyen kerdes van ezen az oldalon.

Koltozzetek el tole, igy lesz nyugalmatok. Amig ott eltek semmi valtozasra ne szamits!

Ne utald, hiszen nala eltek, nala laktok. Gondolj arra, te is leszel egyszer anyos, es te mennyire fogod imadni a kis menyedet majd aki odaszul egy babat a hazadba?

Szoval koltozzetek el tole, aztan nyugi lesz.

Fel a fejjel, es ne veszekedj, nem mindig a masik a hibas! Te hibatlan vagy?

A ferjednek kell kemenynek lennie, es sokat keresnie hogy eltartson benneteket! Esetleg nemsokar te is visszamehetnel dolgozni, es tobb penzetek lesz, akkor mar koltozhettek is.

Minden jot nektek!

2009. jún. 26. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
És mit tett, amivel szét akar szakítani? Mert azt ő is beláthatja -ahogy írtad is- hogy akkor a gyerek is veled menne el. Szóval nem lehet, hogy csak te érzed azt, hogy ellened van? Nekem mondjuk az megkapta a szemem, hogy "ezt a dolgot viszont ott bukta el, hogy nem emlékezett rá, hogy a fia is jelen volt néhány jelenetnél, és tudja, hogy nekem van igazam". Te tényleg azt hiszed, hogy te hibátlan vagy és neked van mindig igazad? Mert akkor nem csoda, hogy ilyen veled...
2009. jún. 26. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem rakja helyre a mamát a férjed??? Ez lenne a minimum szerintem.
2009. jún. 26. 15:05
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem mondom hogy hibátlan vagyok, de amit írtam, az az volt, hogy még mielőtt megszületett a gyerek, felajánlotta, hogy költözzünk hozzá, átmenetileg és aztán 1 évre rá azt állítja, hogy én kérdezés nélkül betelepedtem az ő házába. (Eszembe nem jutott volna, ha nem ajánlja fel, mert tudtam, hogy nem fogom hosszú távon jól érezni magam, lett volna más lehetőségünk is.)

Egy másik eset, mikor már egy hete nem szólt senkihez, kijelentette, hogy azért nem, mert a fia tiszteletlenül beszélt vele, ami annyi volt, hogy megkérdezte, hogy ne nyírja le a gazat a kertben.

Harmadik, szóltam neki, hogy az unokája nagyon csúnyán köhög, és fújja az orrát, kellene valami gyógyszer neki, illetve nem kellene a csecsemő mellé engedni, főleg nem, hogy összefogdossa a babát. Gyógyszer nem lett, majd letagadta, hogy a gyerek beteg volt, és attól kapta el a pici a betegséget, hanem úgy lett beteg, hogy az én rokonaim megfertőzték (akikkel nem is találkoztam már ősrégen).

2009. jún. 26. 15:06
 7/9 A kérdező kommentje:
És ez csak néhány példa.
2009. jún. 26. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a férjed kellene gyorsan "rendet teremtsen". Ez nem a te feladatod. Neked a te szüleidet kell "kordában tartani", ha esetleg ők áskálódnának a férjed ellen.
2009. jún. 26. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem amiket leírtál azok félreértések. Ő másként látja a dolgokat, mint ti. Nem biztos, hogy rosszindulat van benne legalábbis nem mindig. Ezek félreértések nagyrészt. Ha mindannyian odafigyeltek egymásra, szerintem elkerülhetőek. Lehet, hogy azt érzi, nem kap elég figyelmet senkitől és nem szeretik őt? Ha jól értem egyedül van, talán özvegy vagy elvált? Hát nem egyszerű neki sem.
2009. jún. 26. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!