Miért akar "befeketíteni" az anyósom? Miért akar elüldözni minket a párom mellől?
Olvashatod, hogy nem vagy egyedul a problemaddal, sok ilyen kerdes van ezen az oldalon.
Koltozzetek el tole, igy lesz nyugalmatok. Amig ott eltek semmi valtozasra ne szamits!
Ne utald, hiszen nala eltek, nala laktok. Gondolj arra, te is leszel egyszer anyos, es te mennyire fogod imadni a kis menyedet majd aki odaszul egy babat a hazadba?
Szoval koltozzetek el tole, aztan nyugi lesz.
Fel a fejjel, es ne veszekedj, nem mindig a masik a hibas! Te hibatlan vagy?
A ferjednek kell kemenynek lennie, es sokat keresnie hogy eltartson benneteket! Esetleg nemsokar te is visszamehetnel dolgozni, es tobb penzetek lesz, akkor mar koltozhettek is.
Minden jot nektek!
Nem mondom hogy hibátlan vagyok, de amit írtam, az az volt, hogy még mielőtt megszületett a gyerek, felajánlotta, hogy költözzünk hozzá, átmenetileg és aztán 1 évre rá azt állítja, hogy én kérdezés nélkül betelepedtem az ő házába. (Eszembe nem jutott volna, ha nem ajánlja fel, mert tudtam, hogy nem fogom hosszú távon jól érezni magam, lett volna más lehetőségünk is.)
Egy másik eset, mikor már egy hete nem szólt senkihez, kijelentette, hogy azért nem, mert a fia tiszteletlenül beszélt vele, ami annyi volt, hogy megkérdezte, hogy ne nyírja le a gazat a kertben.
Harmadik, szóltam neki, hogy az unokája nagyon csúnyán köhög, és fújja az orrát, kellene valami gyógyszer neki, illetve nem kellene a csecsemő mellé engedni, főleg nem, hogy összefogdossa a babát. Gyógyszer nem lett, majd letagadta, hogy a gyerek beteg volt, és attól kapta el a pici a betegséget, hanem úgy lett beteg, hogy az én rokonaim megfertőzték (akikkel nem is találkoztam már ősrégen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!