Ha azt vesszük a családom végre megszabadult tőlem, én pedig új életet kezdhettem, erre miért kell befeketíteni a barátnőm elött? Miközben végre jóra fordulnak a dolgaim?
Kérdező, ha egy hazug ember lebukik, azért egyetlen embert okolhat: önmagát. Igazat kellett volna mondani első körben, de ha ezt elrontottad, akkor legalább szólni a családtagoknak előre, hogy ezt a témát ne hozzák szóba.
Hazudtál, nem szóltál előre, így jártál - ebben kb ennyi van.
ma 16:01
Sajnálom,de szerintem érthetően leírtam a sztorit.Mit nem értesz ezen?Most már sínen vagyok,akkor nem voltam.A barátnőmet még rossz időszakomban ismertem meg,akkor már kint dolgoztam külföldön,majd amikor meglett a pénz,arra hogy új életet kezdjek máshol,akkor oda költöztem ahol ő lakik.Egyébként meg,azért mert az elején az ember nyilván szereti magát,jobb színben feltűntetni.Végülis nem börtönben voltam,nem embert öltem.
látom, nem ment át e kérdésem... De a kettes válaszoló jól összefoglalta...
Tök mindegy, miért hazudtál. Hazudtál, így indult a kapcsolatotok, beleépüét az alapjaiba. Tényleg nem fogd fel ennek a súlyát?
ma 16:11
Ezt amit ide leírtam neki is elmondtam.Neki is mondtam hogy szégyenlem,nem tudom vissza csinálni,így alakult a dolog,nem tudom semmisé tenni.Bocsánatot kértem tőle a hazugság miatt,de akkor ezt láttam jónak.Nem inditottam volna jól,azzal hogy 3 évig nem dolgoztam,egy nőnek sem imponálna szerintem.Kegyes hazugság,mindenkinek vannak titkai.Nekem ez!Ez volt..
Amúgy ezt leszámítva nyitott könyv vagyok elötte,nincs semmi titkom.Szerintem viszont az elmúlt évben kárpotoltam szerintem,mert neki is keményen bizonyítottam.
ma 16:07
Te soha nem hazudtál gondolom igaz?Persz tudom nem ez egyértelmű.Egyébként felfogtam a súlyát,de mivel nem börtönbe voltam,vagy embert öltem,nem olyan megbocsájthatatlan dologról van szó,mint ha pl megcsaltam volna vagy börtönbe lettem volna.Ez olyan dolog,ami bárkivel megesik.A másik dolog pedig,hogy nem tudod,hogy magam miatt vagy a körülmények miatt nem találtam munkát.Mert bizony volt időszak,amikor bármit csináltam,semmi nem akart összejönni.
nem, valóban nem tudom...
És nem... nem hazudok. Igyekszem elkerülni. Ugyanis én is a saját bőrömön tanultam meg pont egy hasonló szitu kapcsán!
ma 16:23
Jó akkor leírom,megtisztellek ennyivel,mivel nem írtam le.Szóval az elején nagyon akartam munkát,elötte 5 évig dolgoztam egy helyen,de elküldtek onnan.Majd elkezdtem keresgélni annak idején,semmi nem úgy alakult,ahogy terveztem.Teljesen szétforgácsolt a munkakeresés,magamba fordultam,depressziós lettem,kifordultam önmagamból.Annyira szétforgácsolt a dolog,hogy a végén mér nem érdekelt,a barátnőm adta nekem a fényt a reményt,hogy kilépjek ebből a helyzetből,és akkor szép lassan megvilágosodtam.Elötte sokat dolgoztam, bizonyítottam már magamnak is.2 szakmám van,érettségim,beszélek idegen nyelvet,de akkoriba még az is kevés volt,mertaz önbizalmam teljesen elment.
kérdező, én nem a szándékod vagy a kvalitásod vitatom.
Az alapszitu az volt, h hazudtál neki (hidd el, én még vhol ezt is megértem) és amiatt borult a bili. Éa hidd el, sajnos jobban átérzem, mint szeretném, mert ez velem is megtörtént.
Hazudtam, lebuktam és megkaptam a méltó büntetésem érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!