Ti ezt hogyan látjátok? Családi katasztrófa helyzet. (Hosszú sztori sajnos )
NEm olvastam el a sok hozzászólást, de szerintem anyukáddal szemben ki kéne állnod magatokért. Ha a párod tényleg jó ember, akkor ne hagyd, hogy édesanyád bárkit is ellene uszítson.
A mamáddal szemben pedig, bár nagyon tisztességesek vagytok, hogy mindent fizettek, és segítetek a ház körül, de az ő háza, és ha zavarjátok, keressetek mindenképpen másik megoldást.
Én szurkolok nektek.
"mert
kiderült sok olyan dolgot beszélt"
Én elolvastam a korábbi hozzászólásokat...
A méhészet pályázathoz nem tudok hozzászólni, lehet, hogy jó lehetőség, ezt én nem tudom. Ha elnyeritek, sok sikert kívánok :))
Amihez viszont hozzászólnék:
Persze, nehogy megbeszéljétek a dolgokat, rögtön "ANYUKÁDDAL SZEMBEN ki kéne állnod magatokért"...
Nem tudom, kedves válaszoló, hogy Te miken mentél keresztül, de azért nem kell mindenkit beskatulyázni.
Az, hogy az anyukája nem kedveli a barátját, egy dolog.
Az ő (anya-lánya) kapcsolatuk meg egy másik.
Nekem a kérdező leírásából nem a "gonosz anyós", hanem a "féltő anya" érzés jön le.
Kedves Kérdező!
Szerintem anyukád a legjobbat akarja Neked, és az nem megoldás, ha "csak" szembe állsz Vele. Családban nem támadni kell, hanem beszélni, ha meg nem megy, akkor elfogadni.
"nem vagyunk már haragban, mégsem közösködünk"
Hát ez sem csak rajtatok múlik, ő is kellett hozzá...
Minden jót kívánok, és remélem helyrejönnek a családi kapcsolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!