Ti ezt hogyan látjátok? Családi katasztrófa helyzet. (Hosszú sztori sajnos )
Nem értek ahhoz különösebben amiről beszélgettek, de teljesen azt érzem, hogy a kérdező naivan csicsereg. Olyan meseszerű az egész, Piroska kergeti a pillangókat és hiába figyelmezteti a vadász, mégis bekapja az ordas farkas.
Butaság csak a pályázatírókra hallgatni, nekik érdekük a pályázatírás, főleg úgy, hogy előre leperkálsz 100.000-et. Azt már buktad, akkor is ha nyersz, akkor is ha nem. Úgy látom sok dolgot nem jól értelmezel ebben a történetben, én nagyon megfogadnám a jó tanácsokat a helyedben. Amúgy ki fog pályázni? A barátod? Mielőtt megházasodtok? Neked mi a szereped a történetben? Ja csak melózol vele? De most komolyan: a barátod hány éves, ha 72 éves az apukája?
A barátod 26 éves, te mennyi vagy?
Én átgondolnám ezt mégegyszer a helyetekben. Nem sürget Titeket semmi. Nem azt mondom, hogy tegyetek le erről az ötletről. De jobb lenne talán kicsiben kezdeni és aztán meglátjátok, megy-e egyáltalán és mit tudtok magatokra vállalni. Szerintem túl nagy falat ekkora felelősséget és napi szintű munkát bevállalni, még ha van is segítség.
A pályázathoz én sem értek, de ezt meg én is így gondolnám, hogy csak a pályázatírókra nem szabad hallgatni. Inkább nézzétek meg, amiket az előttem szólók írtak és linkeltek, és beszéljetek valaki hozzáértővel (itt nem a méhészetre gondolok, hanem pl. egy ügyvédre vagy ezzel foglalkozó hivatali személyre).
Értem, hogy nehéz a helyzetetek és menni akartok. És esetleg addig valami ideiglenes megoldás nem jöhet szóba? A barátod szüleinél (mert akkor ott már úgy is vannak méhek, ott csinálhatnátok) vagy a te szüleidnél esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!