Miért ilyen elkeserítő a helyzet manapság párkeresés terén?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy a külső a lényeg a lányoknál, de azt is megfigyeltem, hogy sok lány egyáltalán nem szép, meg sok köztük a túlsúlyos és mégis van párjuk, ráadásul akkora egójuk is van, mintha ők valami szépségek lennének. Erre, ha egy fiú már kicsit is átlagosan néz ki, minden lány jön a fikázásával, hgy fúj, de ronda vagy, én sosem járnék ilyen fiúval stb. Ez nagyon szomorú. :(2013. júl. 6. 18:03
1/11 Akszidentális Errőr válasza:
Pedig pont az van, hogy egy férfinak sokkal kisebb csapás, ha kevésbé előnyösebb a külseje, mint egy nőnek.
Mondom ezt férfiként.
Nem tudom te milyen körökben mozogsz, de azért 20 körül már egyre több a normális lány.
2/11 anonim válasza:
Igen, a csajok nem nézik annyira a külsőt, mint mi férfiak. És szerintem egyáltalán nem elkeserítő a helyzet párkeresés terén, nem tudom milyen emberekhez mész te oda ismerkedni, de nekem, akinek mindkét karja műtéti hegekkel van tele, még EGY csaj sem mondta, hogy fúj te ronda vagy.
3/11 xKakashix válasza:
Akkor eddig csak bunkó csajjal találkoztál, az ilyeneket nem is kell ismerni ahhoz, hogy tudd milyen, elég ha ránézel és sugárzik róla, én ezért szeretek élőben ismerkedni, ott más a helyzet, mint gépen keresztül. :)
5/11 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__45550..
utolsó oldal, vannak nálad szarabb helyzetben lévők is...
7/11 anonim válasza:
Én el mondom, hogy mért van ez. Minden ember felszínes legalább egy kicsikét, hiszen az emberek nem tökéletesek, ez mindenkiben ott van (mármint a felszínesség) Mindenkinek más jön be, viszont olyannal nehéz párkapcsolatot kialakítani, akihez nem vonzódunk, érted? A kövér, csúnya lányoknak pedig azért van kapcsolata, mert a legtöbb fiúnak csak az számít, hogy legyen barátnője. És most jön a legfontosabb rész. Vannak kivételek!!! (Ez nagyon lényeges) Minden ember nézi a külsőt, de vannak olyan emberek, akiknek a belső a fontos. Ezek a legbölcsebb emberek, ők azok, akik 100%-ig jószívűek. Én bízom abban, hogy egyszer eljön az az idő, amikor mindenki boldog lehet, és senkit sem tartanak csúnyának. Nagyon bízom ebben!!! Ez az a dolog, amiktől emberibbek lennénk.
8/11 anonim válasza:
Mármint nem, ha mindenki szép lenne, hanem csak a szépet látnánk egymásban, nem lennénk felszínesek.
9/11 anonim válasza:
Szerintem rossz korosztály között keresgélsz. Most ez lehet,hogy közhelyesen hangzik,de nekem sokkal fontosabb az összhang,a humor, az intelligencia és a kisugárzás,mint maga a külső. Ha úgy látom,hogy békében van önmagával egy férfi, akkor az kihat a környezetére, én vonzóvá válik, még akkor is ha hagyományos értelemben nem szívtipró. 21/L
10/11 anonim válasza:
21/l, hidd el, hogy a huszonéves lányok nagy részének is atompasi kell, nemcsak a tiniknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!