Rokonaimnak, ismerősöknek valóban igaza van? Nagyon kiváncsi lennék a ti válaszaitokra is.
Érdekes szituáció. Először azt akartam írni, hogy menj, de végigolvastam. Itthon mennyire biztos az a munka? Mivel minden ideköt, talán jobban tennéd ha maradnál (plusz még nem is vagy(tok) rászorulva), de én a helyedben nem szeretnék kiszolgáltatott lenni. Légy minden erőddel azon, hogy megcsípd az itthoni munkát! Nekem most az jön le ebből, hogy eltartott vagy.
Nehéz szituáció. Neked kell dönteni! Te életed!
ma 13:36
Hát igen ez az hogy ők apukák.Mivel nincs gyerekünk és nem vagyunk házasok,nem biztos hogy arra van szükségünk,hogy távkapcsolatban éljünk és nem is vagyunk,olyan régóta együtt.Nem mondom hogy ne bírná ki a kapcsolat,nem arról van szó,de nem biztos hogy arra van most szükségünk.
Előzőnek:
Oké akkor az ő lakása,én kérek elnézést,ő is azt mondja az autónkra hogy az autónk.De mindegy
Én nem értem, h egyeseknek miért kell mindjárt neki esni a kérdezőnek, vagy akár lenézni. Mintha vmi baromi nagy újdonság lenne az, hogyha vki munkanélküli itthon, sokszor még akkor is, hogyha a feje tetejére is áll. Az sem újdonság itthon, hogy csak az egyik félnek legyen lakása, vagy itt gyikon mindenki olyan sokat keres, hogy mindenkinek mindene meg van már 30 évesen? Erősen kétlem.
Kérdező: szerintem is első sorban a pároddal kellene megbeszélned, és aztán elsődlegesen neked döntened. Hogy rokonok, vagy itt bárki mit mond és miért az édes mindegy, még akkor is, hogyha nem akarnak rosszat. Én személy szerint 2 éves kapcsolat alapján bemerném vállalni azt a 4 hónapot, és arra törekednék, hogyha már kinn vagyok, akkor esetleg kinn is maradhassak és utána ki vihessem a páromat is magammal, de ez én vagyok, esetleg egy ilyen verziót is átbeszélhetnétek a pároddal. Tudom, h idény munka, de ha már ott vagy átlátod az alatt a 4 hónap alatt, hogy ott tovább tudnál-e lépni. Plusz a nyelvtudásod is erősödne, amivel itthon is könnyebben boldogulnál. Tehát én így döntenék, de ahogy írtam ne mások válaszai alapján dönts, pároddal beszéljétek meg és utána te magad döntsed el.
Ha csak 4 hónapos meló, akkor felesleges kimenni.
Lehet, hogy addig itt is találnál valami stabilabbat.
A kapcsolatodat azért próbára tehetnéd, de egy szezon munkával felesleges :S
Keress a környéketeteken, környerő városokban munkát.
Nem látom értelmét kimenni 4 hónap miatt, főleg ha nem is vagytok rászorulva.
Lehet, hogy csak a kényszer hajt téged, hogy dolgoznod kéne, de ilyen áron felesleges kimenned.
Próbálkozz itt tovább. Önéletrajzokat nyomtass, és add körbe mindenhová. Az se baj, ha nem a végzettségednek megfelelő helyre adod be, csak adogasd. Hátha... ;)
Nekem is így jött össze a munka, keserves kínok közt.... :)
22L
Szia!
Külföldön dolgozóként írom hogy, ha nem vagytok megszorulva anyagilag akkor maradj otthon, és ott keress munkát pláne ha hitelmentes ház autó már megvan. Egy szezon munkáért nem szabad kijönni ha kapcsolatban vagy. Nagyon sok embernek ráment így az élete, kapcsolata.Van aki nem is bírja és hazamegy, az ilyen munkáknál kemény pörgés van, és ott a lelki oldala is , stressz , honvágy, láttam kemény férfiakat hazakullogni mert hogy ő nem erre számított mikor kijött.
Egy a lényeg ha nem szorít a dolog, van mit enni otthon, akkor inkább ott keress munkát, ha boldog vagy a pároddal meg főleg...a pénz nem minden.
"Oké akkor az ő lakása,én kérek elnézést,ő is azt mondja az autónkra hogy az autónk."
Erről eszembe jutott az a vicc, amikor a kisegér és az elefánt mennek át a hídon. Egyszer csak megszólal a kisegér:
"Hallod Dumbó hogy dübörgünk?"
4 hónap
jól fizet
én küldeném a pasimat h nem lenne munkája és egy ilyen lehetősége lenne
simán ki lehet bírni
ma 14:16
Eddig is tettem a közösbe,eddig volt rendes munkám és mint mondtam az autó az enyém.
mit káromkodsz?
hogy beszélsz már?
mit húzod itt fel magad?
értelem nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!