Vajon miért hiteget a férjem gyerek téren?
Figyelt kérdés
Sziasztok remélem egy két jó tanáccsal el tudtok látni!! Én 24 éves vagyok a férjem 41 éves 6 és fél éve vagyunk házasok de nem mondhatnám valami csodálatosnak meg mondom hogy miért a kapcsolatunk elején sokat megcsalt az első házaságából van két gyereke egy fia aki 21 éves és a lánya pedig15!!! Nekem nincs gyerekem de nagyon szeretnék minden álmom az hogy legalább egy legyen ő ezt nagyon jól tudja de semit nem tesz érte sajnos az orvosok is azt mondták hogy csak lombikal lehet gyerekünk mert nagyon gyengék már a spermái anyagilag megtehetnénk de csak hiteget!!! Sírva kelek és fekszek hát enyi az én bajom!!!2015. jan. 6. 02:16
1/25 anonim válasza:
Gratula. Muszáj volt 18 évesen egy elvált, apád korabeli pasihoz hozzá menni?
3/25 anonim válasza:
Àllj össze a férjed 21 éves fiàval,korban is jobban illik hozzàd és a spermài is életerősek még.
4/25 anonim válasza:
Nem értem, minek pazarlod tovább az idődet ezzel az emberrel. Nem fog veled gyereket vállalni, ez világos, mint a nap. Az okokat csak ő ismeri, de mint látod, nem őszinte veled. Ha az lenne, akkor megmondaná ezt a szemedbe, nemcsak húzná az idődet, gondolván, hogy majd lenyugszol, leteszel róla. Neki már van két gyereke, minkét nemből, ő nem maradt le semmiről, valószínű, hogy a háta közepére nem hiányzik újból gyerekezni, de a fiatal nő kellett neki. Te döntesz, még nagyon fiatal vagy hozzá, hogy új életet kezdj.
5/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok: és hogy miért hiteget? Mert a fiatal feszes tested kell neki, ha meg megmondaná kerek perec, hogy gyerek kizárva, főleg, hogy macerásan lehetne csak összehozni egy kisebb vagyonért, akkor nem maradnál vele valószínűleg.
6/25 anonim válasza:
De a leírásodból nem az jön le hogy hiteget. Mivel hiteget? Inkább érezteti hogy nem akar gyereket.
7/25 anonim válasza:
:-) a fiával nyomasd fel magad és probléma megoldva!
8/25 Andi80018 válasza:
Ez a pasi nem akar tőled, de mástól sem gyereket már. Vagy elfogadod, és szenvedsz még pár évig a múltbeli hülyeséged miatt, vagy lépsz, elválsz, és korod béli palit találsz, akitől lehetne gyereked. Nektek nem egy a célotok, ami normális is a nagy körkülönbség miatt. Nincs ebben semmi meglepő. Bár ez az ember se normális, hogy összeházasodott egy gyerekkel. Betegek vagytok, szerintem.
9/25 A kérdező kommentje:
Mindegyőtőknek igaza van de 18 évesen nem látam a szerelemtől de ez mostanra elhalványult sajnos ráadásul igazatok van hogy fiatal feszes bőrőm van ráadásul szép is vagyok tudom hogy az őn becsülés büdös!! A másik pedig hogy ő kopasz nagyon kövér volt leadot kb 30 kilót és mostanra már nagyon csúnya szegény ahogy kinéz szexuális teljesítése hát mint egy 70 évesé az is kb 1 hónapban 2- szer ha van tudom ciki hogy ilyeneket le írok!!! Ami pedig itt tart az a félelem már rég elmentem volna de nem merek!!! Szinte úgy tart engem mint egy rabot sehova nem mehetek és sokszor annyira streszelek és félek hogy nincs kiút ja és ő vete el a szűzeségem írjatok még kérlek
2015. jan. 6. 09:14
10/25 anonim válasza:
Miért írjunk, hlye életképtelen nőci vagy, ennyi.
Neked nem lesz gyereked ettől, az meg, hogy nem hagyod ott... gratulálok.
Amúgy a nyelvtankönyvvel barátkozhatnál, ha úgyis be vagy zárva.
Vagy dugj a sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!