Hogy győzzem meg anyumat, hogy nincs abban semmi rossz ha felmegyek a barátomhoz?
Figyelt kérdés
Már voltam fent nála egy párszor és már unom azt hazudni anyumnak, hogy vlhol máshol voltunk. Nem sokára 18 vagyok, és ez kezd így nagyon zavaróva vállni, hogy folyton veszekedünk emiatt. Ő mindig azzal jön, hogy nem vagyok a jegyese, hogy mind mennyek fel hozzá és, hogy ilyent nem illik. Hiába próbálom megmagyarázni, hogy a mai világban másképp mennek a dolgok és, hogy én sokkal jobban érzem magam nála mint ha egy kávézóban lennénk. Amúgy neki az se tetszik nagyon, hogy van barátom.2010. febr. 4. 21:25
11/13 anonim válasza:
Szerintem anyukád is tudja, hogy egyenlőre"csupa jó", ha felmész a barátodhoz. Pont ettől félt téged. Hogy ez miatt elhanyagolod a tanulást, vagy a munkádat. Esetleg terhes leszel. stb. Tudod mindattól félt téged, amitől te fogod félteni a lányodat már 8 éves kora óta. Mert akkorra már az lesz a menő. Tudod, mint a Matrjoska baba. Babába baba.
12/13 anonim válasza:
"tetkója, piercingje, festett haja "
Miért nem egy pasival jársz?Azt nem kellene szégyenlened.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tanulok és nem vagyok felelőtlen.
Én egyáltalán nem szégyellem, de szerintem ha meglátná még jobban tiltaná.
2010. febr. 5. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!