Hogy győzzem meg anyumat, hogy nincs abban semmi rossz ha
felmegyek a barátomhoz?
Korosztályos különbség, nemnagyon tudsz mit tenni vele...
2010. febr. 4. 21:27
Én ilyen helyzetekben mindig azt mondtam anyámnak, hogy:Akkoris elmegyek, ha nem tetszik és ordibálsz akkor max letagadom, hazudok hogy mit csinálok.Tőlem tudhatsz mindent ez már csak tőled függ. Ettől kezdve tényleg mindent megengedett.Mert úgy volt vele, hogy ha már úgyis megcsinálom akkor legalább tudjon róla. 19/L
2010. febr. 4. 21:29
Én bemutatnám otthon a srácot, és eltöltenék vele pár órát úgy, hogy anyukám is lássa... társasjátékozás nyitott ajtó mellett, ilyesmi... és hátha akkor nem gondolná, hogy csak szexelni jártok össze.
2010. febr. 4. 21:30
21:29 vagyok. Még annyit, hogy egy 14-16 évesnek persze, hogy beleszól, hogy mit csináljon. De mostmár rákéne szoktatni hogy kezdesz felnőni.
2010. febr. 4. 21:31
Én is 18 vagyok!!És megnyugtató hogy nem csak az én anyukám ilyen maradi!Bár azt nem irtad hogy mennyi ideje vagy a barátoddal együtt, de nem is gondolnád mi 3 és féléve vagyunk együtt, és titokban eljegyzett és anya azt se engedi hogy menjek vagy együtt aludjunk és még csak hallani se akar a dolgoról mert még korai ez számára!!De mi igyis megoldjuk szóval ez nem okoz nagy gondott!!Sok sikert neked, és reménykedek magamban is hogy egyszer ezek a dolgok megváltoznak az anyák gondolkodásába!De hát féltenek és meg is értem egyrészt!De ha kell egy parkban egy padon is fellehet csinálni szóval érdekes ez...
2010. febr. 4. 21:35
6/13 A kérdező kommentje:
Hát igen már lassan 18 vagyok. Én is azt mondtam, hogy még azért is és eldugta a házból az összes kulcsot. Szerintem ez már nem normális dolog.
Semmiképp nem szeretném bemutatni anyumnak. És ez csak a barátomnak is kellemetlen lenne, hisz ő lassan már 20 éves és még egy hónapja se vagyunk együtt és nála se társasjátékozni szoktam. Igazából azt várnám el anyumtól, hogy bizzom bennem és ne úgy, hogy ellenőrizzen. Én úgy érzem, hogy jogom van azt tenni a saját életemmel amit akarok.
7/13 A kérdező kommentje:
21:35 válaszoló gratulálok neked!
Biztos nagyon nehéz lehett 3 és fél évet így végigcsinálni. Egyrészt reményt adtál nekem, hogy így is lehet. Én is nagyon remélem, hogy egy nap az anyák hajlanóak lesznek elfogani azt hogy képesek vagyunk önállóan is döntéseket hozni és hogy ez a mi életünk és jogunk van úgy élni ahogy szeretnénk.
Mitől függ össze az, hogy ő már majdnem húsz éves, és nem akarod bemutatni? Ezt nem igazán értem. Jó, nem kell társasjátékozni, de azért nem hiszem, hogy olyan hú de nagyon kellemetlen lenne bemutatni. Lehet, hogy kevésbé lenne ilyen ellenszenves, ha találkozna vele, nem?
2010. febr. 4. 21:48
Azért elég felelőtlenség egy hónap után lefeküdni valakivel.Nem is nagyon ismerhetitek egymást még.Joggal félr az anyukád.Ha a srác rendes,tisztességes,akkor miért nem lehet bemutatni otthon?
2010. febr. 4. 21:55
10/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom bemutatni mivel nem tartom az egészet épp olyan komolynak, hogy anyumat is beavassam, hogy ki ő. Amúgy se hinném, hogy tetszene anyumnak mivel a srácnak van tetkója, piercingje, festett haja szal jobb ez így ha nem ismeri. Nem mondtam, hogy lefeküdtem vele. Csak jobban szeretem nála mert nem zavar senki meg nyugodtan beszélgethetünk meg smacizhatunk meg filmet nézhetünk.
Kapcsolódó kérdések: