Ha lehetőséged lenne örökbe fogadnál egy árvát?
hát igen elég ciki hogy mindig csak az állatokat reklámozzák, hogy "fogadj örökbe egy kutyát!" stb, de egy kisgyereket örökbe fogadni kész tortúra... ezt sajnálom...
amúgy igen, örökbe fogadnék :)
én örökbefogadnék, mivel számomra a gyerek az gyerek és ha én nevelem fel, akkor pont annyira a sajátom, mintha én szültem volna. nekem mindig az jut az eszembe, hogy hány de hány ember neveli fel a saját gyermekét és mégis egyedül marad öreg korára, a lehető legjobban elidegenedve. egy gyermek felnevelésében nem a világra hozatal a legnehezebb, legtöbb odaadást, anyai/apai gondoskodást igénylő feladat, így ha nem szülnék sajátot, csak örökbefogadottakat nevelnék akkor is azt mondanám, hogy igen, vannak gyermekeim.
az állatos témához annyit mondanék, hogy mindenkinek más a szívügye. ettől még nem sivár a lelkivilága, nem is értem mire fel ez a lenézés. a világon is vann gyemeksegítő alapítványok és állatvédő szervezetek is, mindegyik fontos munkát csinál és nem utálják egymást. nekünk sem kéne. a nagymamám is állatpárti, neki az a szívügye, hát csinálja. ettől még nem rosszabb.
Ijesztő ez a sok elutasítás még elméletben is! (Hiszen senkinek nem kell a véleménye megírása után bemenni a hivatalba és intézkedni...)
És még rosszabb, hogy aki vállalna, azt lepontozzák és/vagy leszólják ilyen-olyan indokkal ("miért nem magyart?!" szerintem senki nem írta, hogy csakis külföldit fogadna örökbe, másrészt hadd döntse el az örökbefogadó, nem?! neki is szabad akarata, választása van, ugyanúgy, mint a nem vállalóknak)
Én nem foadnék örökbe !
Én csak az állatokon segítek , de azokon nagyon !
Idejglenes befogadó vagyok, tápot viszek , pénzt adok , adóm 1% át !
Szeretnék majd saját gyereket, de nem szorítanám háttérbe az állataimat semmiért és senkiért !
Sehíteni segítenék , de örökbe nem foadnék azt biztos !
De azért jó látni hogy ennyien segítenének !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!