Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne rá lehetőséged,...

Ha lenne rá lehetőséged, kiköltöznél külföldre?

Figyelt kérdés
Egyszer szeretnék kiköltözni Bécsbe. Jól beszélek németül (van egy felsőfokú nyelvvizsgám), de nagyon rossz lenne itt hagyni mindent (családot, barátokat), hiányozna a magyar nyelv, a magyar habitus, és a finom ételek. :)
2010. dec. 30. 14:36
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
67%

Minden további nélkül, és semmi nem hiányozna. A család ha jön-jön, ha nem akkor marad.

Esetleg ha az is érdekel hová:

1. Amerika

2. Németország

3. Franciaország

19f

2010. dec. 30. 14:40
 2/37 anonim ***** válasza:
88%
Gondolkodás nélkül. Én Magyarországon érzem magamat "külföldön". Lehet amiatt, mert anyukám nem magyar és több évig éltem kint.
2010. dec. 30. 14:41
 3/37 anonim ***** válasza:
84%
en mar megtettem, de megtennem ujra. eletem legjobb dontese volt
2010. dec. 30. 14:41
 4/37 anonim ***** válasza:
84%
Kipróbálnám, az biztos (sztem akár még olyan helyre is mennék, ahol nem tudom a nyelvet... kihívás lenne :D). Bár nem tudom, meddig bírnám ki (pl. folyamatos magyar nyelvi kontaktus nélkül) :D.
2010. dec. 30. 14:42
 5/37 anonim ***** válasza:
84%
igen, Olaszországba :) 
 6/37 anonim ***** válasza:
76%
Azon nyomban...sőőőt futnék kifelé...szinte menekülnék Németországba ha lehetne!!!
 7/37 anonim ***** válasza:
76%

simán... de nem egyedül, pasimmal vagy családdal.

18/L

2010. dec. 30. 14:43
 8/37 anonim ***** válasza:
32%
Éltem már külföldön, és megyek is vissza (nem biztos hogy oda, de küldölre), amint lediplomáztam.
2010. dec. 30. 14:44
 9/37 anonim ***** válasza:

igen, nem is gondolkédnék rajta egy percet sem. Soha sem ...

ami itt van jelenleg ebben az országban, azt inkább nem is minősítem, szerintem sokan így vannak vele nem?

2010. dec. 30. 14:47
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nagyon szép Bécs, többször kiutazunk oda. Férjem ott dolgozik. De Ausztriának is vannak nagyon-nagyon szép helyei, apró falvak, amelyeket a magas hegyek körbeölelik.Á tele van szépséggel. Még Szlovénia egy igazán gyönyörű hely. Három éve Olaszból jöttünk haza és Szlovénia felől, ámultam és bámultam. De beszéltük a férjemmel, nem biztos itt fogunk megöregedni Magyarországon
2010. dec. 30. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!