Ha lenne rá lehetőséged, kiköltöznél külföldre?
Figyelt kérdés
Egyszer szeretnék kiköltözni Bécsbe. Jól beszélek németül (van egy felsőfokú nyelvvizsgám), de nagyon rossz lenne itt hagyni mindent (családot, barátokat), hiányozna a magyar nyelv, a magyar habitus, és a finom ételek. :)2010. dec. 30. 14:36
1/37 anonim válasza:
Minden további nélkül, és semmi nem hiányozna. A család ha jön-jön, ha nem akkor marad.
Esetleg ha az is érdekel hová:
1. Amerika
2. Németország
3. Franciaország
19f
2/37 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül. Én Magyarországon érzem magamat "külföldön". Lehet amiatt, mert anyukám nem magyar és több évig éltem kint.
3/37 anonim válasza:
en mar megtettem, de megtennem ujra. eletem legjobb dontese volt
4/37 anonim válasza:
Kipróbálnám, az biztos (sztem akár még olyan helyre is mennék, ahol nem tudom a nyelvet... kihívás lenne :D). Bár nem tudom, meddig bírnám ki (pl. folyamatos magyar nyelvi kontaktus nélkül) :D.
6/37 anonim válasza:
Azon nyomban...sőőőt futnék kifelé...szinte menekülnék Németországba ha lehetne!!!
7/37 anonim válasza:
simán... de nem egyedül, pasimmal vagy családdal.
18/L
8/37 anonim válasza:
Éltem már külföldön, és megyek is vissza (nem biztos hogy oda, de küldölre), amint lediplomáztam.
9/37 anonim válasza:
igen, nem is gondolkédnék rajta egy percet sem. Soha sem ...
ami itt van jelenleg ebben az országban, azt inkább nem is minősítem, szerintem sokan így vannak vele nem?
10/37 anonim válasza:
Igazán nagyon szép Bécs, többször kiutazunk oda. Férjem ott dolgozik. De Ausztriának is vannak nagyon-nagyon szép helyei, apró falvak, amelyeket a magas hegyek körbeölelik.Á tele van szépséggel. Még Szlovénia egy igazán gyönyörű hely. Három éve Olaszból jöttünk haza és Szlovénia felől, ámultam és bámultam. De beszéltük a férjemmel, nem biztos itt fogunk megöregedni Magyarországon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!