Ha lenne rá lehetőséged, kiköltöznél külföldre?
Én 2 éve költöztem ki Bécsbe. Havonta 2-3 napra megyek látogatóba Bp-re.
Egyébként nekem pont a magyar habitus nem hiányzik. A sok irigykedés, féltékenykedés, rosszindulat. Ha nekem nem jó, a másiknak se legyen jó.
Ráadásul Mo-n a semmi pénzért szar munka sem volt éppen vonzó. PAsikból is mindig csak a szemtet sikerült kifognom. Akikkel nem lehet tervezni, stb.
A családom hiányzik, meg a barátaim is. De 2-3 óra alatt itt vannak, ,vagy ott vagyok szóval nem vészes. Azóta van új baráti köröm, élettársam, akivel az esküvőt tervezzük és közben pedig 14 hetes terhes vagyok. Amióta itt élek, voltunk a párommal MAllorcán, Egyiptomban, Rómában, Prágában; Tirolt és Salzburgot is megjártuk. Januárban megint megyünk Egyiptomba. 2 normál keresetből megengedhettük magunknak. Közben vettem 1 autót is... Csináld meg ezt, 2 átlagos magyar keresetből...
Én az USA-ba szeretnék kiköltözni. Vagyis nem csak szeretnék, el is kezdtem tenni az ügy érdekében, szóval már csak egy kis idő kérdése, és szerintem mehetek :)
Nem sok minden van ami ide köt. De azért néhány családtagom meg barátom nagyon fog hiányozni. Olyan messze leszek. De hát áldozatok mindenben vannak, és úgy érzem jobbnak, hogy megyek.
21/L
Én kint dolgozom Németo.-ban és minden hétvégén hazajövök.
Így kibírható. Ha nem látnám a feleségem, gyerekeim, rokonaim és a barátaim, akkor nem tudom mit csinálnék.
Hát igen, ahogy várható volt. A válaszolók nagy százalékának fontosabb a pénz meg a külföldi meló, mint a családja, barátai, szerettei.
Na, EZÉRT tart itt az országunk ahol tart......
Én nem mennék, mert engem mindenki ideköt akit szeretek és nem cserélném le sem anyámat sem apámat, sem tesómat egy akármilyen jól fizető állásra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!