Ha lehetőséged lenne örökbe fogadnál egy árvát?
Figyelt kérdés
Most elsősorban azért merült fel bennem ez a kérdés, mert nap mint nap mutatják a híradóban azt a sok kisgyereket, csecsemőt, újszülöttet, akik árván maradtak a Haiti földrengés miatt. Mindig mikor meglátom őket összeszorul a gyomrom, hogy milyen jó lenne rajtuk segíteni. Másnak ez nem szokott eszébe jutni?2010. febr. 4. 18:06
1/38 anonim válasza:
Én csak nagyon kicsi babaként, mert a nagyobb gyerekkel már nehezebben alakul ki a kötődés, és ez a nevelőszülőnek és a gyereknek is nehéz. Sokkal jobb úgy, ha egész pici korától fogva neveli a nevelőanya.
2/38 anonim válasza:
lehet szemetül hangzik,de én nem(csak az állatokon szorul meg a szivemm)
3/38 anonim válasza:
De igen. Tahitin olyan törvények vannak, amelyek nem teszik lehetővé a külföldről történő örökbe fogadást. Van számtalan olyan árvaház a világban, ahonnan viszont lehetne hozni kisgyermeket.
4/38 anonim válasza:
Nekem rengetegszer eszembe jut,mert amint meglatok egy kisgyereket,olyan nagy szeretet,es orom tolt el:-)Legszivesebben orokbe fogadnek 1-2gyereket:-) 22/L
5/38 anonim válasza:
Én is szivesen fogadnék örökbe. De sajnos még nincs rá lehetőségem. :S 22/L
6/38 anonim válasza:
Én inkább fogadnék magyar árvát, mint feketét, csak mert most őket "reklámozzák", kis hazánkban is sok a rászoruló!
7/38 anonim válasza:
Nekem is eszebe jutott már ez.Sajnálom őket,én örökbefogadnék 1-2.(főleg tesókat hogy nem legyenek külön egymástól)De sajnos ezt nem tehetem meg:(
22/L
9/38 anonim válasza:
én is sajnálom őket, de az állatok eléggé háttérbe szorulnak. Az én véleményem pedig az, hogy ha mi lennénk ekkora bajba akkor mi rajtunk se segítenének ők...csak nevetnének egy nagyot..
10/38 anonim válasza:
Nem jutott eszembe és nem is fogadnék örökbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!