Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lehetőséged lenne örökbe...

Ha lehetőséged lenne örökbe fogadnál egy árvát?

Figyelt kérdés
Most elsősorban azért merült fel bennem ez a kérdés, mert nap mint nap mutatják a híradóban azt a sok kisgyereket, csecsemőt, újszülöttet, akik árván maradtak a Haiti földrengés miatt. Mindig mikor meglátom őket összeszorul a gyomrom, hogy milyen jó lenne rajtuk segíteni. Másnak ez nem szokott eszébe jutni?
2010. febr. 4. 18:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
95%
igen örökbe fogadnék.de magyar gyerek is sok van árva,úgyhogy elsősorban magyart.mindenki őket sajnálja(én is),pedig nálunk is rengeteg van.
2010. febr. 4. 18:55
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Haiti előtt is eszembe jutott már..én szeretnék örökbe fogadni egyszer, de max. 2-3 éves gyereket, annál idősebbet nem.
2010. febr. 4. 18:56
 23/38 anonim ***** válasza:
86%
ha nem lehetne saját gyerekem akor talán...persze sajnálom őket h olyan helyzetbe kerültek...de gyakrolati szempontbol ez olyan mint a zsiráf h szép szép de otthonra nemkéne
2010. febr. 4. 18:57
 24/38 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Főleg onnan nem egy négerkét.
2010. febr. 4. 19:04
 25/38 anonim ***** válasza:
74%
Semmiképp, csak ha 100%, hogy nem lehet gyerekem, de akkor se biztos. Az zavar a legjobban, hogy nem lesz részem olyan örömteli pillanatokban mint amikor az ember felfedezi a fiában a saját vonásait. Ha örökbe fogadnék, csakis Magyar csecsemőt.
2010. febr. 4. 19:05
 26/38 anonim ***** válasza:
85%
Én nem fogadnék örökbe, nem tudom miért. Most lehet azt mondani, hogy szemét vagyok,de nem tudom elképzelni, hogy valaki idegen kisgyerekét neveljem, akiről eddig azt sem tudtam, hogy létezik...
2010. febr. 4. 19:21
 27/38 anonim ***** válasza:
58%
Csak magyar gyerekt.Szánalmasnak találom,aki egy állatot többre becsül,mint egy embert.Nagyon sivár lelkivilága lehet.
2010. febr. 4. 19:21
 28/38 anonim ***** válasza:
74%

Nem jut eszembe. Ha az egész világ baján aggódnék, akkor már rég öngyilkos lettem volna az boldogtalanságtól, meg különben sem vagyok oda a gyerekekért.

Amúgy az állatokat sajnálom, mert rajtuk tuti nem segít senki főleg egy ilyen országban ahol előtte sem lehetett valami kifinomult kultúrája az állattartásnak. :(

Ha neked eszedbe jut akkor segíts rajtuk te, biztos lehet valahogy, de nem kötelező dolog, magánügy.

2010. febr. 4. 19:23
 29/38 anonim ***** válasza:
70%
Esküszöm nem értem, én is nagyon szeretem az állatokat, de ne legyünk elvakultak. Nem vagyok oda az emberekért, de az ember, az ember, az állat pedig állat. Először is a kisgyerekeken kell segíteni, aztán gondolni az állatokra.
2010. febr. 4. 19:23
 30/38 anonim ***** válasza:
67%
Van elég ember aki segít rajtuk. Nem kötelező, tehát én megválaszthatom hogy kivel törődök, vagy hogy törődök-e egyáltalán valakivel. És nem érdekel hogy más szerint mi a helyes. Amíg nem bántok senkit addig azt teszek amit akarok, én legalább nem vagyok róla meggyőződve hogy az a jó amit mondok, csak teszem, más meg csináljon amit akar. Én sem értem hogy más miért a gyerekeket menti, nem vagyunk egyformák és ez jó is mert ha mindenki a gyereket mentené akkor összeomlana az irányítás, mert másra nem figyelne senki. És legfőképpen nem gondolom hogy jobb lennék az állatoknál főleg miután csak gonosz uralkodók vagyunk akik elfoglaltuk az élőhelyüket és kipusztítjuk velük együtt és ezzel saját magunkat is. Ha jobbak lennénk náluk akkor vigyáznánk erre az egészre. Most lehet lepontozni, engem nem izgat.
2010. febr. 4. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!