Ha lenne rá lehetőséged, kiköltöznél külföldre?
Figyelt kérdés
Egyszer szeretnék kiköltözni Bécsbe. Jól beszélek németül (van egy felsőfokú nyelvvizsgám), de nagyon rossz lenne itt hagyni mindent (családot, barátokat), hiányozna a magyar nyelv, a magyar habitus, és a finom ételek. :)2010. dec. 30. 14:36
11/37 anonim válasza:
Éltem már külföldön, most én is leakarok diplomázni, aztán irány Málta, vagy Ciprus.
Egyébként szívesen maradnék itthon is, remélem javul a helyzet 1-2 éven belül.
Bécs pedig nincs annyira messze, ha honvágyad van kocsiba pattansz, és maximum 2-3 óra alatt otthon vagy.
21/F
12/37 anonim válasza:
igen,persze és Kanadába szeretnék kiköltözni!!! vannak ismerősök és voltam már kint is,nagyon szép hely a nyelvvel lenne egy kicsi probléma de megoldanám:DDDD
13/37 anonim válasza:
Soha! Inkább élek itthon, nehezebb körülmények közt, mint több pénzért idegen jöttmentként!
14/37 anonim válasza:
Ha biztos lehetnék abban, hogy ott jobban boldogulok és még nyelven is beszélnék, akkor igen. Ami visszatart az az, hogy nem beszélek nyelven. No meg öreg vagyok már az ilyen ugrabugráláshoz. (38)
15/37 anonim válasza:
Nem költöznék külföldre, én magyar vagyok és akármilyen is, ehhez az országhoz kötődök. Ide köt minden.
16/37 anonim válasza:
igen, minden gondolkodás nélkül. svédországba, írországba, vagy esetleg kanadába.
21/F
17/37 anonim válasza:
azonnal, családdal vagy barátokkal, esetleg pasival (ha lenne=( ). amúgy is Olaszországba szeretnék egyetemre menni, már tanulok olaszul, a város egyik legjobb gimijébe járok, remélem ezekkel sikerül.=)
18/37 anonim válasza:
Igen, simán. Én is Ausztriába szeretnék menni. Nagyon szeretem azt az országot, és különben is Bécs olyan közel van, hogy szinte nem is számít külföldnek. :) Pár óra kocsival, és már itthon is vagy. Akár 1-2 hetente is hazajöhetsz.
19/37 anonim válasza:
Számomra kicsit ijesztő, hogy milyen kevesen gondolkodunk úgy, mint 15:06-os társam.
2. 14:54-es voltam...
20/37 anonim válasza:
Max kijárni Bécsbe dolgozni H-P ig. Hétvégén meg hazajönni. Barátokkal átbulizott éjszakákat, meg a közös élményeket nem pótolja semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!