Mit szólnátok, ha a férjetek telefonjában nő képe mellé pasi név lenne elmentve?
Kedves elöttem szóló!
Nincs igazad...én nem fikázok senkit,csupán leírtam,hogy kb. miről van szó,mi a lényeg és sajnos az úgy is van.Aki fikáz,az épp Te vagy,de nem bonyolódom bele értelmetlen vitába.
Egyetértek a jóhiszemüségben,egyetértek,hogy álljuk pozitívan a dolgokhoz,de ne legyünk már vakok és ennyire naivak. Úgy látom,sokan álszentek és tökéletesek ezen az oldalon...reklamálnak,hogy miért kell egyből a gyakorikérdésekre jönni,ha probléma van...viszont az is egy kérdés,hogy "Ő" épp miért van itt? - ha már ennyire tudja mindenre a megoldást
Lemaradt:
Viszont a válaszai nem ezt mutatják :)
Jó lenne azt is tudni, hogy megbízol-e benne. Amennyiben igen, nevess egyet, hiszen vicces, hogy férfi névhez egy női kép van elmentve, és ne olvasd tovább.
Ha mégsem bízol meg teljesen benne, akkor én személy szerint még mielőtt rákérdeznék, hogy ki ez a személy a telefonszám alapján megnézném, hogy kihez tartozik (információ kiadja ha nem titkos) v. ha titkos, akkor megcsörgetném (téves hívás címszóval :-) ha női névhez tartozik a telefonszám, akkor érdemes részletes telefonszámlát kérni, hogy mégis hányszor hívta, ez után kéne leülni és megbeszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!