Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátnőm? Találtam barátnőm telefonjában egy olyan sms-t, hogy "segítek amiben tudok, én is szeretlek téged". Egy pasi írta neki.
Rögtön mondta, hogy olvassam el az előzményt, de persze az "véletlenül" ki volt törölve.
Védekezés képpen azt mondta, hogy amikor írta neki az sms-t akkor ő odaírta, hogy barátilag szereti..
Egyébként ezzel a pasival hozták őt kapcsolatba anno egy bulin a rossznyelvek. Barátnőm mindent tagad.
Hát szerintem ez nem bizonyíték. Nekem is van egy fiú haverom akivel mondogatjuk egymásnak, hogy "szeretlek." Ő meleg. :) De vannak heteró haverjaim is, akik szokták mondogatni/írogatni, és nincs velük a barátin túl semmilyen viszonyom, és ezt a pasim is tudja.
Ez önmagában semmit nem jelent, barátilag is lehet mondani ilyesmit.
OK köszi a gyors választ
Kicsit megnyugtattál:)
De akkor is, valahogy fura...én senkinek nem mondom azt hogy szeretlek, kivéve a barátnőmnek.
OK köszi
akkor ezek szerint ez normális dolog...kicsit le vagyok maradva a mai trendről:)
De nekem ez kicsit megalázó...persze ha ő találna az én mobilomban ilyen üzenetet rögtön hisztizne:)
Köszi a választ
Fú 3ik válaszoló válaszát csak most írta ki..lehet igazad van
Nehéz lesz utánajárni de lehet megér annyi szenvedést.
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként barátnőm elkezdett veszekedni...és már régebb óta nagyon furcsán viselkedik velem. De ezek szerint biztosan nincs semmi a dolog mögött, csak így karácsony táján kikészült a lány idegileg:)
Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!