Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátnőm? Találtam barátnőm telefonjában egy olyan sms-t, hogy "segítek amiben tudok, én is szeretlek téged". Egy pasi írta neki.
Rögtön mondta, hogy olvassam el az előzményt, de persze az "véletlenül" ki volt törölve.
Védekezés képpen azt mondta, hogy amikor írta neki az sms-t akkor ő odaírta, hogy barátilag szereti..
Egyébként ezzel a pasival hozták őt kapcsolatba anno egy bulin a rossznyelvek. Barátnőm mindent tagad.
Te egy nagyon befolyásolható ember vagy.Itt a válaszokat olvasva,majd a kommentjeidet ez kiderül.Annak a válasznak adsz igazat,amelyik épp soron van.
A problémáddal kapcsolatban:1-nem bízol a barátnődben,mert ha bíznál,akkor nem néznéd meg az üzeneteit.2-szerintem van egy jó pár év köztetek,(ha nincs cáfold kérlek)és ezért azt gondolom,hogy megcsalhat.és engedd el,menjen szabadon,élje az életét,és majd ha rájön,hogy úgyis téged szeret visszamegy hozzád.te pedig addig eldöntöd,hogy megéri-e...
Remélem sikerül rendbe hoznotok a dolgokat!
Üdv!
Az előbbi válaszoló vagyok.Nem tagadom,meglepett a hangnem amiben a választ kaptam,de nem baj.Őszintén szólva igazság is van benne.:)
Minden esetre,ne úlj lef a pletykákra.Ha őszinte kapcsolatotok van a barátnőddel,akkor megtudjátok beszélni,és én azt ajánlom beszéljétek meg,minél előbb.
Igen próbáltam már vele beszélni, mert még régebben ő mondta azt, hogy beszéljünk meg mindent, de ennek ellenére most nem tudtam vele normálisan elbeszélgetni. Ha próbáltam megközelíteni a témát akkor rögtön kiakadt. Valahogy nagyon zavart most a lány. De most már tudom, ha valakinek, hát akkor neki kell, hogy higyjek, hiszen ő a párom, őt választottam, és kitartok mellette. Ellenkező esetben ezt én is elvárnám tőle.
Megpróbálom kicsit megnyugtatni őt, hátha akkor nyitottabb lesz a témára, mert ezt tényleg meg kellene beszélni...
Köszi a tanácsot
Az a baj, hogy azért nem tudom miről van szó mert képtelenség vele beszélni.
Az előzmény pedig bazi érdekes módon eltűnt.
De ha így van ahogy te mondod, akkor miért idegeskedik barátnőm?? Nem azon van, hogy megnyugtasson, hanem inkább a világ legbutább módján viselkedik, cirkuszol.
Hát jah! Itt az igazság! Minek idegeskedik és veri ki a cirkuszt,ha nem is volt semmi! Ha tényleg nem lett volna semmi és nem csalna meg akkor nyugodtan,higgadtan és észérvekkel próbálna meggyőzni hogy rosszul tudod a dolgokat és még bízhatsz benne! Nem azt csinálná mint az én barátnőm! Ő (is) megcsalt engem és rákérdeztem úgy hogy mások láttak,én érzem rajtad és tudom is ezáltal és még kép is készült róluk,de ő idegeskedik veszekszik,folyamatosan oszt és én leszek a végén a hülye! Ne ess az én hibámba,hagyd ott amíg még lehet(sajnos én már túlságosan szeretem ahhoz hogy azt mondjam hogy nem és igyekszem elfelejteni az ilyen dolgokat,de nem megy és csak szeretem)! Ha már mindenki ugyanazt látta és ugyanazt beszéli az már nem pletyka,pláne ha te is érzed barátnődön hogy valami gázos és ha feljön a téma ideges lesz és ingerült akkor gyanakodj,puhatolózz(de úgy hogy ne tudjon róla hogy kutatsz,csinálj úgy mintha semmi se történt volna)és ha biztos vagy a dolgodba,hagyd ott amíg még jobban meg nem szereted,pl annyira hogy ne hagyd ott és meg tudj bocsátani!
Bocsi ha elkeserítenélek ezekkel amiket írtam,de ezt én már átéltem és még mindig átélem!!!
Remélem nincs igazam és csak klimaxol barátnőd(az enyém 100% hogy nem)és még hű hozzád!
Sok sikert a kapcsolatodban!!!
(19/ffi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!