Mit szólnátok, ha a férjetek telefonjában nő képe mellé pasi név lenne elmentve?
Az egyik barátnőm a telefonomban Misi néven szerepel - a vezetékneve Mihály, azt hiszem így érthető a becenév. Egy másik ismerősöm lány létére a Dani névre hallgat - Daniellának hívják, ez is eléggé logikus becézés ebben az esetben.
Szóval egy nőnek is lehet férfias beceneve, erre simán van magyarázat.
A férjed reakciója érdekesebb kérdés, de azért ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Az én telefonomban is van férfi női néven elmentve. Neki is a vezetéknevéből jött ez a becézés.
Szerintem annak van igaza, aki azt írta, hogy ha megcsalna, akkor ok, hogy férfi néven menti el a barátnője nevét, de annyi esze csak lenne, hogy nem rak hozzá képet. Ugyanis akkor így mi értelme a férfi névnek?
A reakciója? Az sem utal feltétlen a megcsalásra. Azért is lehetett ilyen, mert ha tudja, hogy féltékeny típus vagy, akkor most balhé lesz. Mégha csak poénból is mentette így el, a féltékeny természeted miatt minden bizonnyal nemigen fogod elhinni a valós választ.
Kedves Kérdező!
Olvasom,beszélnek itt össze-vissza mindenfélét.
Ami az én meglátásom-nyilván nem fogsz örülni neki-szóval csak annyi,hogy bizony "sz@r van a palacsintában"
Lehet itt vádolni Téged,hogy ilyen vagy meg olyan...lehet mellébeszélni,hogy kinek mi a neve...meg,hogy "nekem is fiú néven van csaj ismerősöm elmentve"...
Itt a lényeg amit figyelembe kell venni,annak ellenére,hogy nem ismerem a férjed
1. Viselkedése megváltozott
2. "hebegett-habogott" mikor rákérdeztél-ostoba kifogással érvelt
3. Késik otthonról
4. Telefonját magánál tartja
Ezek mind mind olyan jelek,amik arra utalnak,hogy más is van az életében...különben miért fordult volna ekkorát 20 év után?
Könyörgöm,gondolkozzunk már picit...kell ennál több "jel"? Kedves kérdező,Te is érzed,hogy mi a pálya...csak nehéz bevallani illetve elfogadni önmagunkban.
Véleményem szerint a fotó azért jelenhetett meg,mert a VIBER vagy más kommunikációs oldal (nem ismerem ezeket annyira)egy adott telefonszámhoz csatol képet és Te elmentheted Jóska-Pistára,akkor is azt a képet dobja ki,aki elvileg a szám eredeti tulajdonosa.Adott esetben az a Nő.
Sajnálom,üdvözlettel: Adrenalin777
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!