Mit szólnátok, ha a férjetek telefonjában nő képe mellé pasi név lenne elmentve?
Ez sem állja meg a helyét, férjemnek nincs fb-ja.
40 közeliek vagyunk, majdnem 20 éve házasok. Ismerjük egymás barátait, ismerőseit, ha nem is mind személyesen, névről már halottuk. De erről a nevüről még soha nem hallottam. Mikor rákérdeztem, hebegett-habogott, majd kibökte hogy poén. Nem tünt hihetőnek, ehhez még hozzátartozik az is, hogy mostanában másképp viselkedik, kevesebbet van otthon, telefonját általában nem hagyja kint, nála van. Ez egy véletlen volt, hogy kint felejtette.
Megkérdezném a férjemet.
Sajnos én is voltam már ilyen szituban, hogy akaratlanul felfigyeltem valamire, és utána azt hitte hogy turkáltam a holmijai között.. Pedig nem, hanem csak ismerem minden szavát.
Azzal vág vissza hogy milyen féltékenykedő vagyok, de ha ő "füllent" az sose baj.
Sajnos nekem is kezd elegen lenni a kapcsolatból. Ha ilyen gyanakvóak vagyunk (akár okkal, akár nem okkal) azok sose boldog pillanatok.
Nem szeretnék olyan embernek szülni, akiben nem tudok megbízni.
Hát, ha ennyi ideje házasok vagytok, akkor ezeknek az ismeretében én leülnék a férjemmel higgadtan megbeszélni a dolgokat. Ezt úgy értem, h nem hazugsággal vádolva, kiabálva, vagy válással fenyegetőzve. Aztán, ha úgy bevallja, h megcsalt, vagy úgy akart tenni, akkor a továbbiakat meg ennek fényében lépd meg, h te hogyan akarod tovább, de abban már ne másoktól várj szerintem tanácsot, mert neked kell tudnod, h vele maradsz-e vagy se még is stb.
Sőt ennyi év után én még azt is megkérdezném magamtól, h akarom-e tudni egyáltalán, h így tett-e és inkább szemet hunyok-e felette, aztán majd csak abba hagyja. De ez hozzá teszem az én szerény véleményem.
A tesóm lányos lány, mégis évekig volt Béla néven elmentve a telefonomba, de nem csak nekem, hanem nagyon sok ismerősének. :)
Mellesleg, ha megcsalnám a páromat nem raknék hozzá be képet.
Beszélj vele. :)
Tudod én mit csinálok ha a férjem telefonja az asztalon, és felvillan, mert sms jött neki?
Ezt!
- BÉLAAAAA!!!!! üzeneted jött!
A: oké, drága, megyek megnézem
B: Drágám, megnéznéd ki írt???
Nahát, még álszentnek sem kell lennem, hogy ne ugorjak rögtön a telefonhoz..
Amúgy meg: Miért nem kérdezel rá??
A sok hárpia nőnek üzenem, én bármikor turkálhatok a párom telefonjában, e-mailjei között, facebook-jában, mint ahogy ő is az enyémben. Nincs mit titkolnunk egymás előtt. (Épp emiatt nincs is igényünk nézegetni a másik dolgait, csak ha valamiért kéri.) Sz*r lehet úgy élni, ha a bizalom teljes és kölcsönös, nem?
Önmagában nem jelent semmit, ha egy nő férfi néven van elmentve. A férjed reakciójáról viszont arra gondolnék, tényleg van okod aggódni, és mivel gyakorlatlan a kettős életben, hibázott, nem gondolt a megjelenő képre.
Időpont ma 20:09
Többször volt már olyan, hogy csörgött a telefonja, vagy sms-t kapott, de akkor sem ugrottam, és néztem meg ki az. Van szám, tudok szólni, hogy csörög a mobil.
A gond az, hogy itt a gyakorin minden férfi rögtön megcsalja a nejét mert egy nő írt neki sms-t vagy felhívta. MIért kell rögtön azon agyalni, hogy úramisten! biztos megcsal, mert egy nő ráírt!!!!
Annyi esze nincs egy nőnek sem, hogy felfogja: Ha akarja úgyis félrelép..
nem egy sms fog a döntő lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!