Mit szólnátok, ha a férjetek telefonjában nő képe mellé pasi név lenne elmentve?
Egyetértek,nem turkálnék a telefonjában,viszont ha felvillan az üzenet a képernyőn nem fogok elfordulni...Igaz,hogy ha megcsal akkor igy is-úgy is megcsal,de akkor legalább tudni akarok róla.
Kérdező,hát nem tudom mit tegyél,rákérdezhetsz,de ha megcsal akkor nem valószinü hogy elismeri.Ne kutass a cuccai között,de azért figyelj jobban oda...
Egy szóval sem mondtam, hogy nem kérdeztem meg a férjem. kaptam egy bizonyos választ. De én kíváncsi lennék arra, hogy női szemmel ki hogy látná.
Amúgy meg szerintem ez az oldal arra való, hogy bármit megkérdezhess, amit szeretnél. Akinek meg nem tetszik, nem kell leragadni ennél a kérdésnél, lehet tovább lapozni!
Én megkérdezném tőle. Gondolom vagytok olyan viszonyban, hogy feltehetsz egy kérdést.
"Láttam hogy smst kaptál és egy nő képe volt férfi névvel. Ki volt az?"
Én egy percig sem aggódnék ha az én férjemmel ilyen történne. De a te férjedet te ismered.
Jo nalatok nyilvan nem ez helyzet de nekem no letemre fiu nevem van ezert mindenki ledobben amikor meglat mert ugye a nevem alapjan azt hiszik h pasi vagyok:-))
Szoval szerintem az lehet, h
1.Vicces becenev
2.Nem szamitott arra, h kepet is mutat a telefonja
3.Ez valojaban a baratja csajanak a fotoja, de a baratja hivja
4.Alnev es maga a szereto van a kepen:-)
Kivancsi vagyok a valaszara ettol fuggetlenul:-)))
Mielott elarasztanak a kerdesekkel gyorsan elmondom, hogy Bernard a nevem, igen, Anyueknak volt humorerzeke.Apu Francia es az o apukajat hivtak Bernard-nak, es mivel nincs tobb gyerekuk ragaszkodott ahhoz, h en Bernard legyek😄
Mar megszoktam es tenyleg.
17-es, nálad más a helyzet, igen, nálad kétértelmű a neved, de mint irod, apukád francia, azért alakult így.
De ez nem félreérthető, teljesen magyar, fiú név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!