Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet akadalyozni hogy...

Meg lehet akadalyozni hogy anya ferje "kapjon"anya halala utan a lakasbol?

Figyelt kérdés

Anyukam regen kb 10 eve osszejott egy ferfival.Annak a ferfinek 1.000000 Ft-ja volt csak anyanak pedig sajat lakasa.Ugy dontottek hogy osszekoltoznek.Elcsereltek anyu regi lakasat ami 3.200000Ft-ot szamitott bele ebbe a lakasba amit 4.200000 Ft-ert hirdettek akkor.Anya ferje csak 1 milliot adott bele,de anya amilyen hulye volt rairatta a felet...Anyuval gondolkodunk ezen mert nagyon beteg anyu..es ha esetleg megtortenne..akkor mi lenne utana.En 18 eves vagyok es van egy batyam aki 38 eves,vab csaladja.Anyut a ferje pedig kihasznalja nagyon...minden teren..Lehet valamit tenni hogy neki ne jarjon a lakas tobb mint fele? (Mivel anyu ferje meg abbol az 50%bol is kapna elvileg ami nekunk jar...)

Nem a penzre hajtok mert szeretem anyut nagyon..de azert nekem sem lesz mindegy hogy kb 15% jutna ram a tobb milliobol (egyetem finanszirozasara menne el..) amit anyu ferje lenyul ugy hogy o anno alig adott ebbe a lakasba..

Plusz tesom a felesegevel es a kisbabajaval iszonyat rosst korulmenyek kozott elnek..nekik is szukseguk lenne arra a par milliora

2014. dec. 27. 16:16
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Hahaha :D

Persze mert ismersz igaz?

2014. dec. 28. 12:26
 32/38 A kérdező kommentje:

Edes istenem sirok toled :D

Hogy lehet ilyen hulye valaki? :)

Mar leirtam azt is kb 50* hogy telefonrol irok es azert nincs ekezet es azert van ennyi helyesirasi hiba mert gyorsan irok es szar a telefon.

A szanalmas szerinten az aki az interneten tudja csak kinyitni a szajat :)

2014. dec. 28. 12:28
 33/38 A kérdező kommentje:

Kedves 55%-os "Dr. Valaki" neven futo felhasznalo.

Barmily furcsa es meglepo neked de megertem akkor is a mondatok ertelmet amiket leirsz,/veled ellentetben/ ha csak egyszer irod le nekem ide kommentbe es nem kuldesz vagy 3 privat levelet ugyanazzal a szoveggel :)

Kedves Toled hogy eleted draga idejebol ennyit elpazarolsz egy olyan szamodra ISMERETLEN emberre,akirol SEMMIT nem tudsz :)

Igazan megtisztelo de tartsd meg magadnak a hulyesegeidet.

Koszonom :))

2014. dec. 28. 12:35
 34/38 anonim ***** válasza:
10%

"A kérdező kommentje:

Ui: az 55%-al nem pattognek a helyedben"

Mondjuk ennyi ésszel nem is csodálom, hogy nem tudsz különbséget tenni aközött a nem éppen elhanyagolható apróság között,

hogy nekem csak a gyík.-os %-om ennyi,

neked viszont az IQ-d "55"!!

Amúgy van egy rossz hírem: szigorítottak az egyetemi felvételiken, és jövőre már nem veszik fel még büfé-szakra sem a hozzád hasonlóan alacsony értelmi színvonalúakat!

Mehetsz a kis érettségiddel max. éjszakai árufeltöltőnek a T e s c ó ba!!

Azután majd kiírsz egy újabb kérdést, hogy "hogyan lehetne a Tescót elvenni a tulajdonosától, és a saját nevedre íratni"?!!

:))

2014. dec. 28. 13:21
 35/38 A kérdező kommentje:

Szerintem ne egesd magad tovabb :) hidd el neked szeretnek jot!

En egy ilyennel mint te nem fogok leallni mert nem sullyedek le a te szintedre :)

Mivel masodjara sem sikerult felfognod,hogy ne kuldd el privat uzenetkent azt amit ide irsz , ilyen cimszoval----> kis liba

Szerintem kezdj el sportolni hogy a feszultseget ami tulteng benned ne kelljen egy ilyen utolso, szinvonal nelkuli oldalon, egy hot idegen emberen levezetni :)

Puszi szep napot! :))

2014. dec. 28. 13:29
 36/38 A kérdező kommentje:

Ui: A te folyamatos "van egy rossz hirem" berogzult mondataidat akkor bovitenem ha nem banod :)

Van egy rossz hirem ! :)

4,4-es az atlagom :)

Ezt csak igy,gondoltam megjegyzem,hogy ne kelljen a csopp agyad megeroltetni a tovabbi felesleges es ertelmetlenn beszolasok kitalalasaert :)

Na szia! :)

2014. dec. 28. 13:33
 37/38 anonim ***** válasza:
10%

"4,4-es az atlagom "

Hol? Egy jó hírű gimiben vagy egy kis falusi suliban?

Már 500x leírták, hogy nem fogod tudni mostohaapádat lenyúlni. Semmilyen módon.

2014. dec. 28. 15:40
 38/38 anonim ***** válasza:
37%

Kedves kérdező.

Bár nem tudom ki ír neked privat üzenetet, de ahhoz nem kell sok ész, hogy a privat üzeneteknél rákattint a "nem kell tőle több üzenet " ikonra, és lám többé az illető nem fog tudni írni..

Egy jó tanács:

Ne erőltesd a kérdésedet, mert a törvényt sem te sem édesanyád nem tudja kijátszani.

4.4-es átlaggal tudhatnád, hogy nem úgy megy, hogy X évig házas valaki, és utána kitúrjuk.. Ez mind komoly jogi szabályokba ütközik.

Szerintem kezeljétek úgy a helyzetet a jövőben, hogy ha eljön az idő, akkor elfogadjátok azt a tényt, hogy nektek a testvéretekkel jár ami jár, a többi az özvegyé.

Csak egy apró megjegyzés

A törvény kimondja, hogy ha van egyenes ági rokon, és ugye nálatok kettő is van, akkor az özvegy holtig tartó haszonélvezetet örököl.

Ez azt jelenti, hogy az özvegy birtokolja az ingatlant, és hiába van tulajdon részetek benne, eladni csakis a haszonélvező engedélyével lehet. Sőt a haszonélvező dönthet úgy is, hogy kirak titeket.

Azt is halkan jegyzem meg, hogy ha lelkileg nem is támogatott titeket a nevelőapátok, azért éveken át a havi fizetését csak leadta, így nem állja meg a helyét az a mondatot, hogy sosem támogatott titeket. Végül is anyagilag mindig ott volt. (te magad írtad)

2014. dec. 28. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!