Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet akadalyozni hogy...

Meg lehet akadalyozni hogy anya ferje "kapjon"anya halala utan a lakasbol?

Figyelt kérdés

Anyukam regen kb 10 eve osszejott egy ferfival.Annak a ferfinek 1.000000 Ft-ja volt csak anyanak pedig sajat lakasa.Ugy dontottek hogy osszekoltoznek.Elcsereltek anyu regi lakasat ami 3.200000Ft-ot szamitott bele ebbe a lakasba amit 4.200000 Ft-ert hirdettek akkor.Anya ferje csak 1 milliot adott bele,de anya amilyen hulye volt rairatta a felet...Anyuval gondolkodunk ezen mert nagyon beteg anyu..es ha esetleg megtortenne..akkor mi lenne utana.En 18 eves vagyok es van egy batyam aki 38 eves,vab csaladja.Anyut a ferje pedig kihasznalja nagyon...minden teren..Lehet valamit tenni hogy neki ne jarjon a lakas tobb mint fele? (Mivel anyu ferje meg abbol az 50%bol is kapna elvileg ami nekunk jar...)

Nem a penzre hajtok mert szeretem anyut nagyon..de azert nekem sem lesz mindegy hogy kb 15% jutna ram a tobb milliobol (egyetem finanszirozasara menne el..) amit anyu ferje lenyul ugy hogy o anno alig adott ebbe a lakasba..

Plusz tesom a felesegevel es a kisbabajaval iszonyat rosst korulmenyek kozott elnek..nekik is szukseguk lenne arra a par milliora

2014. dec. 27. 16:16
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Mégis érthetetlen vagy!

Miért nem érted meg, hogy azt, hogy jóhiszeműen vagy nem jóhiszeműen a felét a férjére íratta akkor az a fél tulajdonrész a férjéé. AZT nem lehet X év után visszacsinálni.

Házasság után KÖZÖS vagyon alakult ki anyud és férje között. Az ingatlan fele anyudé a másik fele a férjé. Mit nem lehet ezen megérteni?

Azt, hogy házasság előtt volt egy ingatlanja anyudnak az rendben. DE az az ingatlan már nincs meg! KÖZÖSEN ki-ki beszállt valamivel (anyud ingatlanrésszel,a férj 1 millióval) DE KÖZÖSEN VETTEK EGY Ú INGATLANT! Most ez az ingatlan számít, és nem az, ami 10 évvel ezelőtt volt. Érted már??

2014. dec. 27. 18:39
 22/38 anonim ***** válasza:

ÉRTSD már meg!

A ház fele a férjjé.

A ház felének a harmadát a férj örökli.

A férjé lesz a haszonélvezet élete végégig.

A lakás átíratást NEM lehet visszacsinálni! Hogy is lehetne?

2014. dec. 27. 19:29
 23/38 anonim ***** válasza:
9%

"De te miert vagy ok nekul bunko?"

Kedves kérdező!

Aki megírja, hogy nem tudod lenyúlni a mostohaapád nevén levő ingatlanrészt, azt lebunkózod?

Ha majd az ügyvéd mondja el neked ugyanezt, azt is lebunkózod majd?

A válaszokból viszont egyértelműen kiderül, hogy pont te vagy a "bunkó"!

Arról nem is beszélve, hogy más tulajdonát akarod lenyúlni, és pont azét, aki eddig mostohaapádként eltartott titeket a bátyáddal.

Most már, hogy felnevelt, kinyílt a csipátok, és szeretnétek kirúgni, és kiforgatni a vagyonából.

Szép kis számító nőképződmény lett belőled a bátyádékkal együtt!

(...és te még nőni fogsz.)

Menjetek el ügyvédhez, aki 10ezerért ugyanezt el fogja mondani, hogy MÁSOK MEGSZERZETT TULAJDONÁT, NEM TUDJÁTOK LENYÚLNI.

Sajnos van egy rossz hírem: el kell menned majd dolgozni!!

:)

2014. dec. 28. 12:10
 24/38 A kérdező kommentje:

Hat ezt benyelted

Mive tesomat ez a szar alak egy forinttal nem tartotta el 1.

2. Anyanak a fizetesen kivul szart sem ad.Anyunak igy is dolgoznia kell hogy beteg merz a kocsog ferje a nyugdijat elrakja,ugy kell konyorogni minden forintert

Anyanak pl most a karacsony lerendezesebe egy forinttal nem szallt be eso engem sosem tartott el mert kiskorom ota utal ;)

Eleg gaz vagy hogy 10 mondatbol ilyen messzemeno kovetkezteteseket vonsz le ;)

2014. dec. 28. 12:18
 25/38 A kérdező kommentje:

Undorito ez az oldal es hogy ilyen gaz emberek vagytok

Nem ismeritek az ember eletet de kioktattok mindenkit ;) Gratulalok ;)

Persze azt sem tudjatok igaz, hogy engem hanyszor megcsapott nevelo apam?

2014. dec. 28. 12:20
 26/38 anonim ***** válasza:
22%

"gondolkodunk ezen mert nagyon beteg anyu..es ha esetleg megtortenne.."

"Nem a penzre hajtok mert szeretem anyut nagyon..de azert nekem sem lesz mindegy hogy kb 15% jutna ram a tobb milliobol "

"Plusz tesom a felesegevel es ..nekik is szukseguk lenne arra a par milliora"

Szerencsétlen anyátokat temetitek, a férjének meg lenyúlnátok a tulajdonát?!

Szép kis alakok vagytok!

Még jó, hogy -mint írtad- "Nem a penzre hajtok".

Mi lenne, ha a pénzre hajtanál??!

2014. dec. 28. 12:20
 27/38 A kérdező kommentje:

Meg az sem hogy mikor anyut vedtem ugy megutott hogy foldon voltam?

Es persze az o eletet sem ismered nem? A multjat,hogy milyen ember o.Ugye? Nyilvan nem.

Szoval nem kell itt okoskodni mas eleterol es hogy mi azt akarjuk elvenni tole ami anyanak JOGOSAN jar!

Es egyebkent csak ugy mellekesen megsugom, hogy anyukam mondta hogy irjam ki ezt a kerdest szoval erthetetlen hulyeseg amit itt osztasz

2014. dec. 28. 12:23
 28/38 anonim ***** válasza:
30%

"Persze azt sem tudjatok igaz, hogy engem hanyszor megcsapott nevelo apam?"

Nem is csodálom, amilyen pofátlan vagy!!

2014. dec. 28. 12:23
 29/38 A kérdező kommentje:
Ui: az 55%-al nem pattognek a helyedben
2014. dec. 28. 12:24
 30/38 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy ilyen helyesírással és ennyi IQ-val, hogyan akarsz egyetemre menni??!

Szánalmas vagy!

2014. dec. 28. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!