Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám most miért ilyen velem?

Anyukám most miért ilyen velem?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam /vagyok egy olyan fiúba, aki kihasznált és nem tett velem tulajdonképpen semmi jót, ezért anyukám nagyon utálta (személyesen ugyan nem ismerte), ellenezte a dolgot, pedig tudta, h én csak azzal a fiúval akarok lenni, még attól is rosszul volt, ha a nevét kiejtettem.

Most úgy tűnik, kikerült a képből a srác, emiatt nagyon szenvedek, állandóan sírok, anyukám meg tök kedves lett velem (ilyen még nem volt), mindent megtesz nekem, de én csak arra tudok gondolni, h ez az amit akart és most biztos boldog, h a lányának nem sikerült a dolog.

tudom, h nem akar rosszat meg csak vigasztal, de nekem akkor is furcsa ez a viselkedés.

2010. febr. 3. 16:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Voltam és vagyok most is. Nagyon. csak voltam már depressziós egy kapcsolat vége miatt és tudom hogy mi a különvbésg depresszió és depi között. Ha majd eljegyzés előtt egy héttel hagy el, közös lakástervezés és babatervezés előtt és aztán egy hónap múlva eljegyez egy másik lányt, akit 5 hete ismer, akkor megtudod mi a depi.
2010. febr. 3. 19:45
 22/28 anonim ***** válasza:
vagyis mi a depi és a depresszió között a különség. (Bocs, lemaradt a vége.)
2010. febr. 3. 19:45
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy sírsz meg szomorú vagy, legyél is pár napi, hétig. De hogy anyukád jaj milyen, mert hogy nem tapsol örömében, hogy vége a kapcsolatod egy olan emberrel, aki szerinted is csak kihasznált és nem volt jó vele.

Ilyenből lesznek az olyankor kapcsolatok, hogy "csak néha ver meg, de amúgy kedves is tud ám lenni"

2010. febr. 3. 19:47
 24/28 A kérdező kommentje:

19.47 - 2 féle ember van, aki megaláz és akit megaláznak. én nem arra születtem, h leküzdjem a nehézségeket, soha nem erősödtem meg semmi ilyesmi után. úgy látszik nekem túlélésre kell játszani.

próbáltam amúgy kiállni az érdekeim mellett, de soha nem jártam sikerrel, uh inkább engedek mindenkinek

2010. febr. 3. 20:01
 25/28 anonim ***** válasza:
Hacsak nem fognak le, vagy nem tartanak pisztolyt a fejedhez, mindig van más választás.
2010. febr. 3. 20:05
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem, ebben nincs igazad. Nem kell ahhoz senkit megaláznod, hogy erős felnőtt nő legyél, aki nem ahgyja magát megalázni. Ez az arra születtem... csak duma, ami mögé kényelmes elbújni, hogy ne kelljen felnőni és minden rosszra lehessen az érzékenykedés mögé bújni és sajnáltatni magad. Hasonló voltam én is pár évvel ezelőttig, aztán rádöbbentem, hogy senki nem fog kihúzni ebből az önsajnálatból, ha én nem teszem meg. Nem ment egyedül, de felnőttem:) Te is majd felnősz, csak akarnod kell és ne bújj emögé az önsajnáltatás mögé, bár igaz, hogy kényelmes, mert nem kell semmit tenned és mindenki sajnál mint egy törékeny kislányt. Csak bizts hogy huszonévesen erre van szükséged?
2010. febr. 3. 20:09
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"próbáltam amúgy kiállni az érdekeim mellett, de soha nem jártam sikerrel, uh inkább engedek mindenkinek"

Tényleg, igazad van, szerintem se próbáld meg többször. Erre következő kis 50-60 évre már mindek változtatnál, tényleg felesleges. Páran még majd jól kihasználnak, de semmi baj, de nem tiltakozol, engedsz nekik, tehát végülis nem ők használtak ki, hanem te engedted kihasználni magad. Jó lesz ez, menni fog, valahogy csak kibírod nyugdíjaskorodig, hanem eltelik 50 év.

2010. febr. 3. 20:11
 28/28 anonim ***** válasza:

ÉBRESZTŐŐŐŐ kislány!

Huszonévesen kissé gyerekes vagy, és szerintem kicsit elkényesztetett is.

Ne várd már a sültgalambot. Tegyél magadért végre!

2010. febr. 4. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!