Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám most miért ilyen velem?

Anyukám most miért ilyen velem?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam /vagyok egy olyan fiúba, aki kihasznált és nem tett velem tulajdonképpen semmi jót, ezért anyukám nagyon utálta (személyesen ugyan nem ismerte), ellenezte a dolgot, pedig tudta, h én csak azzal a fiúval akarok lenni, még attól is rosszul volt, ha a nevét kiejtettem.

Most úgy tűnik, kikerült a képből a srác, emiatt nagyon szenvedek, állandóan sírok, anyukám meg tök kedves lett velem (ilyen még nem volt), mindent megtesz nekem, de én csak arra tudok gondolni, h ez az amit akart és most biztos boldog, h a lányának nem sikerült a dolog.

tudom, h nem akar rosszat meg csak vigasztal, de nekem akkor is furcsa ez a viselkedés.

2010. febr. 3. 16:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
azért ilyen,mert szeret és szeretné ha nem szenvednél! inkább örülnél neki hogy törődik veled anyukád.
2010. febr. 3. 16:16
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

"aki kihasznált és nem tett velem tulajdonképpen semmi jót"

Tényleg nem is értem, hogy miért nem szerette anyukád...

2010. febr. 3. 16:19
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Kirakott a pasi? Akkor igaza volt anyudnak, nem?

Egy édesanya SOHA nem akar rosszat a gyerekének, sajnál, együtt érez veled, és próbál segíteni/vígasztalni.

Ne duzzogj és ne hisztizz, mert semmi furcsa nincs a viselkedésében.

Hidd el nem "örömtáncot" jár, csak fáj neki, hogy a lányát kínlódni látja és olyan pasi miatt aki azt nem érdemli meg.

2010. febr. 3. 16:19
 4/28 A kérdező kommentje:
örülök is meg tudom, h szeret, de akkor is furcsa. sajnos inkább taszít a tudat, h sajnál, miközben örül, h nem jött össze a dolog a sráccal.
2010. febr. 3. 16:20
 5/28 Kankalin ***** válasza:
89%

Anyukádnak - már csak a kora miatt is - jobb az emberismerete, valószínű, hogy az általad elmesélt dolgokból tudta, hogy ez nem jó, nem így kellene lennie. Féltett attól ami megtörtént, próbálta tompítani az érzéseidet, nem alád adni a lovat, mert akkor most még rosszabbul éreznéd magad.

Látja hogy szenvedsz, hogy össze vagy törve, sajnál, próbál tenni azért, hogy megint mosolyogni lásson, normális szülő vidámnak, boldognak akarja tudni a gyerekét! Kedves, ennyit tud segíteni, mi mást tehetne, hogy jobb legyen neked? Szerintem megtenné bármit kérsz...

2010. febr. 3. 16:22
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
MIért mit vártál? Hogy szomorkodjon, hogy a pasi tovább nem tud téged kihasználni és nem lesz neked továbbra rossz vele? A ""csak vele akarok lenni örökre" meg kamaszkori sajátosság, majd kinövöd. Amúgy hány éves vagy?
2010. febr. 3. 16:24
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád nem annak örül, hogy nem jött össze a dolog azzal a sráccal, HANEM annak, hogy megmenekültél attól, hogy továbbra is kihasználjon és boldogtalanná tegyen, és hogy igy van esélyed egy NORMÁLIS kapcsolatra a jövöben.
2010. febr. 3. 16:28
 8/28 anonim ***** válasza:
88%

Egy ilyen fickó miatt sápitozol, "aki kihasznált és nem tett velem tulajdonképpen semmi jót"?

És még anyukád viselkedése "taszít"?

Gondold már át, kérlek!

2010. febr. 3. 16:34
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy TÉGED mivel sértett meg. Lgealább most benőhetne annyira a fejed lágya, hogy ne védd a srácot.
2010. febr. 3. 17:24
 10/28 anonim ***** válasza:
Anyukad azert ilyen veled mert Ő mar egyszer beleszaladt egy ilyen pasiba,es hat gondolom nem o lett az apad.
2010. febr. 3. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!