Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki önálló férfinek a...

Ha valaki önálló férfinek a bnője, párja akkor valóban "elvárt hogy a nő szálljon be a fába, szaloncukorba, akármibe?

Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 22:57
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
37%
Ha külön élnek és külön kasszán vannak, akkor egyiknek sem kötelessége beszállni semmibe a másiknál. Ha együtt élnek, akkor az anyagi helyzetüktől függően illik osztozni a költségeken.
2014. dec. 26. 12:26
 32/39 anonim ***** válasza:
74%
Nem elvart. Hanem meg kellene tudni beszelni es nem szenteste kell huzzni a pasinak a szajat hogy a no lazas keszulodes kozben nem tudta kitalalni a gondolatait. Emiatt meg akkor se kellene huzznia a szajat ha tortenetesen igaza van...
2014. dec. 26. 15:25
 33/39 anonim ***** válasza:
48%

Elmondtad neki is a problémádat, vagy csak esz a fene?

Nem működik túl jól közöttetek a kommunikáció, ez is ennek köszönhető. Nem kell túlgondolni, ez most így alakult, ő kicsit bunkóbb volt mint kellett volna, de nem kell ujjal mutogatni, mindketten hü_lyék vagytok, már bocs.

Miért nem ültetek le és beszéltétek meg, hogy együtt karácsonyoztok, vesztek fát, szaloncukrot, jönnek vendégek, sütsz, amihez kellenek hozzávalók, blabla... Össze kellett volna írni, majd úgy osztani a költségeket, ahogy NEKTEK megfelel. Direkt nem mondom, hogy fele-fele, mert szerintem egy párkapcsolatban mindent fillérre felezni marhaság, dehát ez van.

Az megint más kérdés, hogy miért veszel kölcsönből ajándékot? A múltkor őszintén elborzadtam egy elektronikai boltban, amikor beugrottam egy előrendelt vackomért. Egy órát álltam sorba, ami még oké, karácsony előtt Budapesten nem várok csodát, de csak is azért, mert előttem 5-ből 4-en hitelre vásárolták a karácsonyi ajándékot. Nem értem ezt a mentalitást. Miért az ajándékokról szól a karácsony? Miért kell miatta eladósodni? Ha nem tehetem meg, hogy ekkora összegű ajándékot vegyek, akkor nem veszek, nincs belőle sértődés, ha van, akkor mehet az illető a levesbe.

Ő hülyén reagált, te megsértődtél, előfordul. Nem kell ezen lovagolni, ha máskor nem, akkor utólag le kell ülni és meg kell beszélni miért is történt mindez.

2014. dec. 26. 22:33
 34/39 anonim ***** válasza:

Én ilyesmit nem tarok elvárhatónak, HA ÉN hívok meg valakit. Ha viszont megbeszéljük, hogy KÖZÖSEN csinálunk egy Karácsonyt, az más tészta.

De... az biztos, hogy bárhogyan is egyezkednénk, azt kapásból felülírja ha nagy vagyoni különbség. Simán lesülne a képemről a bőr, ha tudnám, hogy "már az ajándék is kölcsönből ment", nemhogy még számolgassak, meg felezgessek.

(Néztem én már nőre khmm... nagyon csúnyán délután, mert aznap még nem evett... mielőtt berongyoltam a legközelebbi pékségbe.)

Mindegy. Ha még nem mondtad el neki, hogy fennáll köztetek ez a kis különbség, akkor tedd meg. Ha eztán is egyenlősdit akar játszani, akkor vagy kapaszkodj föl te is valahogyan, vagy keress egy kevésbé gazdag, vagy kevésbé anyagias srácot SzVSz.

2014. dec. 27. 04:27
 35/39 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek kérdező?
2015. jan. 18. 19:35
 36/39 A kérdező kommentje:

szüneteltetve volt a netem

nos semmi különös, úgy néz ki neki pénzes nő kell, nem én.

2015. jan. 18. 21:17
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy veszítettél vele.
2015. jan. 19. 14:23
 38/39 anonim ***** válasza:
28%
Nekem is pénzes nő kell de lehet én beérem kevesebbel. Mennyi pénzed van?
2015. jan. 19. 14:46
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, örülj neki.

Legalább megszabadultál tőle. A következő pénzes nő meg szponzorálja, ha akarja.

Nekem lesülne a képemről a bőr, ha a nehéz anyagi helyzetben lévő barátnőmtől elvárnám ha meghívom, hogy szaloncukrot, meg egyéb dolgokat hozzon.

2015. jan. 20. 01:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!