Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki önálló férfinek a...

Ha valaki önálló férfinek a bnője, párja akkor valóban "elvárt hogy a nő szálljon be a fába, szaloncukorba, akármibe?

Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 22:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Ha együtt élnek, vagy legalább együtt tervezik tölteni a karácsonyt együtt főznek, együtt vannak arra a pár napra, együtt díszítenek, nem külön-külön családlátogatás, fa, stb., akkor jogos, hogy a költségeket felezzék.
2014. dec. 26. 01:34
 22/39 A kérdező kommentje:

viszont az érdekes, hogy én vért izzadva veszem aminek biztosan örül, az eladóknak is szólok hogy így úgy csinálják, rohangálok pénz után, megárom apoklok poklát, és semmit nem ér az egész, csak mert szaloncukrot nem vittem.

nekem ez érdekes egy párkapcsolatban.

2014. dec. 26. 01:38
 23/39 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem felel meg, miért nem keresel másik párt, akinek nem kell semmit nyújtanod, csak kitartja a popódat?
2014. dec. 26. 01:42
 24/39 A kérdező kommentje:

pont fordítva.

olyan mintha én nem felelnék meg neki..

2014. dec. 26. 01:46
 25/39 anonim ***** válasza:
35%

Találtál egy pénzes pasast, csak nem tudod lehúzni, mert észnél van!

De azért te már fontolgatod a szülést, mert hátha az a trükk még bejön?!

2014. dec. 26. 01:48
 26/39 A kérdező kommentje:

nem éppen

én szerelmes lettem egy srácba (történetesen akkor munkanélküli volt...)és úgy érzem szülni sem mernék neki.

2014. dec. 26. 01:50
 27/39 anonim ***** válasza:
88%
Iszonyat nevetséges egy doboz szaloncukron rugózni.
2014. dec. 26. 01:57
 28/39 A kérdező kommentje:
nekem nem az, ezt megkapni karácsonyra..
2014. dec. 26. 02:00
 29/39 anonim ***** válasza:
52%

Miért nem beszéltétek meg, hogy ki mivel járul hozzá a közös karácsonyozáshoz? A kajához mit vittél? Mert ha pl. azt te csináltad, te vitted, akkor szerintem rendben van. De ha tényleg csak az ajándékokkal mentél oda, az eléggé visszás. Közös ünnep, te mit raksz bele? Ha még együtt sem éltek, azért legalább az udvariasság kedvéért feltehetted volna a kérdést, hogy milyen sütit süssek? Milyen ételt vigyek?

Másrészről: ha a párod tudja, hogy milyen az anyagi helyzeted, akkor is utalhatott volna rá előre, hogy mit várna el (hogy mit vigyél). Ezt így utólag odavágni...Végülis az ő helyzetét is meg lehet érteni, csalódott, hogy odaállítottál üres kézzel, mindent neki kell finanszírozni. Neki ez láthatólag ennyire fontos. Én sem szerettem soha, ha kihasználásnak, csak mert én jobban tudok spórolni vagy jobban osztom be. Ő ezek szerint nem az a fajta, aki annyira szeret, hogy önzetlenül adjon. Ha az lenne, akkor igazi, klasszikus úriemberként már feldobta volna az ősszéköltözést, hogy úgy könnyebb (bár, nem tudni, milyen idős a kapcsolat), de valószínű, amíg ilyen rossz az anyagi helyzeted, nem fog veled összebútorozni. Ne félj, ha többet keresnél!

Összességében szerintem nem illetek össze, ne ugyanúgy gondolkodtok. Egy férfinél lényeges lenne, hogy ne szarrágóskodjon, de rajta már most látszik, hogy elvágólag kifizettetné az utolsó szelet párizsit is, amit megeszel , így én biztosan nem terveznék vele közös jövőt. Ennyire kicentizve nem lehet. Nem azért, mert elvárja, hogy te is adj bele, hanem ahogy elvárja. Amikor munkanélküli volt, akkor is így viselkedett, vagy akkor még megfelelt neki a kis vacak lakásod?

2014. dec. 26. 06:01
 30/39 anonim ***** válasza:
64%

Nincs gyerek minek szalloncukor meg nagy fa.

A karacsony nem errol szol.

Kolcsonbol ajandek ? Bolond vagy komolyan

Kicsinyes a pasi ne pocsekold ra az idodet.

Ha szeretne tuti nem mondana ilyet.

Ez a kapcsolat nem oké

2014. dec. 26. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!