Ti otthagynátok a munkahelyeteket ebben az esetben?
Érdekes, hogy a párod úgy akar gyereket, hogy nincs munkahelye, mit gondol, miből fogtok megélni? Te tartod el? Az a 60 ezer forint tényleg kevés, de amíg nincs más sajnos muszáj ezt csinálnod, ahogy korábban is tanácsoltam, próbálj meg másikat keresni mindenképp! Nem akarlak megbántani, de ilyen embernek én nem szülnék, amíg nem kapja össze magát, egyáltalán nincs felelősségérzete, abba nem gondol bele, hogy ha te is otthagyod a munkahelyed, akkor miből fogtok megélni? Egy gyereket nem szabad csak így a semmibe beleszülni, azért egy gyerek komoly pénzeket visz el, főleg mikor iskolába kerül.
Emellett, amíg te úgy érzed, hogy félsz a szüléstől, ne szülj, majd ha úgy érzed készen állsz rá, illetve a párod is talált munkát és el tud tartani téged és a babát, akkor...
Én most hagytam ott a munkahelyem, mert kb 40 ezret kerestem, igaz, hogy csak napi 6 órás munka volt, de a rossz buszösszeköttetés miatt én 10 órát voltam távol az otthonomtól (+ nem mindig fizették az utazási költséget).
Mi úgy döntöttünk, hogy nem éri meg bejárnom dolgozni.(a bérlet 30e forint)
Párom nettó 150e forintot keres, úgyhogy éhen nem fogunk halni, de nagyon remélem, hogy januárban már találok állást, mert kell a két fizetés a terveinkhez.
Ha a párod nem dolgozik, akkor miből élnétek meg? Miből nevelnétek fel a gyereket?
Hány évesek vagytok?
Nem mindegy hogy a parodnak ep nincs munkaja, vagy esze agaban sincs dolgozzni. Ha az utobbi, akkor szorakozz vele amig jol esik, de gyereket ne tole varj...
60 000 Ft... en megertem hogy ennyire is szukseg van mert az ehenhalasnal meg ez is jobb, es megertem, hogy ennyiert meg halalra is dolgozod magad - rovidtavon. De hosszutavon mindenkeppen valtoztatnod kellene, mert ez igy meg onmagadnak sem elet nemhogy egy gyereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!