Párommal első közös karácsonyunk lesz, ő már megkapta az ajándékát de én még nem most emlékeztessem vagy ne?
En semmi kepsem emlekeztettnem arra a paromat hogy bocsi nem kaptam meg az ajandekot, ez mar olyan kovetelozoonek tunik "az mar nem is ajandek szamomra, ilyen esetben jobb nem kapni semit ha emlekeztettnem kell ra, hogy bocsi ajandekomat elfelejtetted.
. Ha valaki ajandekot akar adni ne azert adja mert muszaly hanem szivbol szeretettbol. Olyan nincs hogy szenteste elfelejtettem az ajandekot,tehat eszebe fog jutni, ha megsem akkor egyszeruen csak nem tartja fontosnak az ajandekozast.
nem is ertem hogy mi ertelme annak, hogy vegyek ajandekot de csereben elvarom en is az ajandekot. Persze jol esik ha gondolnak rank, de nem dol ossze a vilag ha csak en adok de nem kapok.
Az is lehet hogy már készült valamivel csak nem árulja el :)
Mi a párommal szentestén fogunk egymásnak ajándékot adni, igaz a barátom tudja mit kap tőlem, mert együtt néztük ki, és választottuk ki, de én megmondta neki hogy csak 24-én este fogja megkapni.
Én amit kapok tőle már az is megvan, igaz arról is tudok mi az, de mondta a párom hogy mindent nem tudok mert részben meglepi lesz, de az lesz amire vágytam mindig is, csak ő picit feldobja majd nekem, pedig a mi esetünkben is úgy volt hogy majd együtt elmegyünk megvesszük és majd 24-én oda adja de végül amikor elmondtam neki mit akarok, fogta magát és elment megvenni, és ezt is csak 3 apja mondta el amikor már rángattam őt hogy vegyük meg, ne hagyjuk az utolsó percre, akkor is csak azért mondta el hogy már megvan mert tudta hogy addig úgy sem nyugszom csak ő meglepinek szánta hogy már rég megvette :)
Az én párom is hasonló egyébként, nem mindig van ötlete és jobban örülne ha én venném meg (bár ezt sose mondta). Helyette ő mindig kinyitja a száját és megkérdezi, hogy minek örülnék. Erre azt szoktam csinálni, hogy a gépén kipakolok néhány képet konkrét dolgokról. Webshopból sportcucc, ruha már méretekkel bejelölve, vagy esetleg nyakláncról kép és akkor ha nézelődik, akkor tudja, hogy milyet keressen.
Milyen már, hogy én veszem meg magamnak...
Én megkérdezném tőle, hogy "Na, becsomagoltad már a meglepit?". Inkább most essen rosszul, hogy még nem, mintsem a 24.ét mérgezze meg ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!