Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti sosem érzitek úgy, hogy a...

Ti sosem érzitek úgy, hogy a férjetek az első feleségét helyezi előtérbe veletek szemben?

Figyelt kérdés

Van egy ovis gyerekük. Én megértem, hogy a férjemnek a gyereke az első, ezzel nincs is gondom. De néha úgy érzem, hogy az exneje is fontosabb nálam, nem csak a gyerekük.

Például elő szokott fordulni, hogy amikor a gyerek itt van nálunk, (tehát tudjuk hogy jól van, nem vele történt baj), és amíg ő alszik délután, mi mondjuk szexelünk. És az exneje hívja, a férjem meg rohan felvenni a telefont, félbehagyjuk a szexet mert a volt felesége keresi.

Vagy ha elmegyünk vásárolni, fel szokta hívni a nőt, és megkérdezi hogy x üzletből kell-e neki valami. És ha igen, akkor megveszi, engem hazavisz vásárlás után, ő pedig megy az exéhez a kért cuccokkal.

Ez csak pár konkrét példa, van még egy csomó ilyen dolog, csak azokat most nem sorolom fel.

Velem van a gond, amiért nekem ez nem tetszik? Hárpia vagyok, és ezt el kellene fogadnom? Másoknál is így megy ez?

2014. okt. 18. 08:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem próbáltak meg megbeszélni vele?
2014. okt. 18. 08:37
 2/15 anonim ***** válasza:
19%

Azért ha az óvodas gyerek ott van nap közben, nem tartom normális ötletnek ilyenkor szexelni, mi van, h közben felébred? MErt ilyen korban ez meg sokszor elöfordul!!!!!

Másodszor meg ha szex közben csörög a telefon, azt honnan tudhatná a férjed, hogy az exfeleség vagy más valaki hívja? Lehet akár komoly dolog is.

2014. okt. 18. 08:39
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Nekem pl kulon csengőhangot lehet beállítani mindenkinek......
2014. okt. 18. 08:41
 4/15 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy mi van, ha közben felébred? Nagyon okos gyerek, pontosan tudja, hogy a csukott ajtón mindig kopogni kell, mielőtt benyitna. Mi is ugyanígy kopogunk az ő ajtaján. És egyébként sem azt kérdeztem, hogy ki szerint melyik napszakban szexelhetek a férjemmel.

És igen, ahogy valaki írta, csengőhang alapján pontosan lehet tudni, hogy ki telefonál.

2014. okt. 18. 08:51
 5/15 A kérdező kommentje:

#1,

párszor említettem neki, de mindig elintézte annyival hogy nem igaz, nem fontosabb neki. Nem akartam ennél mélyebben belemenni a témába, mert abból biztos veszekedés lett volna.

2014. okt. 18. 08:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat legkozelebb, ha felugrana szex közben, mondd neki, hogy vagy rad figyel most, vagy a telefonra, a ketto egyutt nem megy.
2014. okt. 18. 09:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem lehet h akkor meg az ex kezdene el aggódni a gyerek miatt, hogy nem veszitek fel a telefont? Ha ő is mindig minden helyzetben és időpontban felveszi a telefont a férjednek, akkor fordítva is elvárható.

Az jobb lenne ha odamenne és becsöngetne,h mi történt, miért nem vagytok elérhetőek?

2014. okt. 18. 09:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Köveztek meg de szerintem sem normális ez. Ex is elmehet bevásárolni ennyire nem kell egymás seggé lenni. Én nagyon türelmes vagyok de ezt pl biztos nem hagynám.
2014. okt. 18. 10:21
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
A telefont még csak csak, de a bevásárlást már nem viselném jó szívvel. A gyereknek bármit, de az anyának ott a gyerektartás, azt kész. Meg még házhoz is szállítani a csomagokat.....esetleg ha anyuka testi fogyatékos lenne, megérteném és elfogadnám, hogy ilyen szinten kiszolgálja.
2014. okt. 18. 10:30
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem sem normális dolog!

Az oké,hogy a gyereknek mindent,mert a gyereke.

De az ex már nem tartozik a családi kategóriába.

Csupán annyi,hogy a gyerek anyja,de semmi több.Az más ha a gyerek dolgait megbeszélik,de azon túl semmi.

Próbáld vele megbeszélni mindenképp.

2014. okt. 18. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!