Ti sosem érzitek úgy, hogy a férjetek az első feleségét helyezi előtérbe veletek szemben?
Van egy ovis gyerekük. Én megértem, hogy a férjemnek a gyereke az első, ezzel nincs is gondom. De néha úgy érzem, hogy az exneje is fontosabb nálam, nem csak a gyerekük.
Például elő szokott fordulni, hogy amikor a gyerek itt van nálunk, (tehát tudjuk hogy jól van, nem vele történt baj), és amíg ő alszik délután, mi mondjuk szexelünk. És az exneje hívja, a férjem meg rohan felvenni a telefont, félbehagyjuk a szexet mert a volt felesége keresi.
Vagy ha elmegyünk vásárolni, fel szokta hívni a nőt, és megkérdezi hogy x üzletből kell-e neki valami. És ha igen, akkor megveszi, engem hazavisz vásárlás után, ő pedig megy az exéhez a kért cuccokkal.
Ez csak pár konkrét példa, van még egy csomó ilyen dolog, csak azokat most nem sorolom fel.
Velem van a gond, amiért nekem ez nem tetszik? Hárpia vagyok, és ezt el kellene fogadnom? Másoknál is így megy ez?
Szerintem meg jo , hogy nem marjak egymast. Ez egy normalis, barati jellegu kapcsolat.
Ha en is nagy vasarlast tartok , megszoktam kerdezni a szomszed oreg asszonyt vagy a bnomet kell -e vmi. Bar a szexnel nem ugrok fel a telefonra az is biztos, legyen akarki az.
Itt ezen az oldalon minden uj bno/ feleseg elvarna, hogy miutan a felek elvaltak, onnantol kezdve semmilyen kapcsolat ne legyen koztuk, sot inkabb utaljak egymast es csak a gyerekrol beszelgessenek , azt is minimalisan. Szerintem inkabb legyen ez, mint a"ellened forditom a gyereket es megkeseritem az eleted" felfogas.
Utolsó, légyszi olvasd már el a történetet. Kíváncsi vagyok neked milyen lenne, ha a férjed azt mondaná, sietek szívem haza, csak előtte még felviszem a volt feleségemnek azokat a dolgokat, amiket megkért, hogy vásároljak neki.
Egy kissé eltúlzod a dolgokat, itt senki nem uszít az ex ellen. Ne képzelődj.
A férjem egyáltalán nem foglalkozik az exfeleséggel. Ha lehet még a telefonbeszélgetést is kerüli vele, inkább a gyerekeken keresztül szoktak üzenni egymásnak, de az is nagyon ritka. Gyerektartást fizetünk, de ezen felül pénzt vagy bármilyen terméket kizárólag a gyerekeknek adunk, az exnek semmit.
Magam részéről én nem tartom normálisnak a férjed viselkedését. Nem hinném, hogy az ex fontosabb nálad, mert akkor vele lenne és nem veled. Inkább valamiféle lelki dologról, esetleg lelkiismeret-furdalásról lehet szó a férjednél. Beszélgess vele erről. Nem kell számon kérni, nem kell veszekedni vele, csak beszélgessetek erről. Miért fontos számára, hogy azonnal felvegye a telefont, miért fontos számára, hogy válásuk ellenére a mai napig vásároljon neki.. stb. Ha ketten nem tudjátok megoldani, akkor lehet szakember segítségét is igénybe venni.
14# katacska te vagy?
en zavarnam az exk...hoz, ha az fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!