Szerintetek jogosan megy a cirkusz napok óta azért, mert akarok venni magamnak egy kocsit? Nem mindegy mire költöm a saját pénzem?
Szóval 2 éve diplomáztam és azóta dolgozom, 24 éves vagyok és megkaptam a decemberi bónuszom meg 1,5 év alatt is tettem félre. A jogsim 18 éves korom óta megvan, de szinte nem is használom, csak néha a szüleim autóját.
Most megtehetném, hogy vegyek magamnak egy új, de olcsóbb kategóriájú (kb. 3 milliós) városi kocsit, a pontos specifikációk most lényegtelenek, de mióta felhoztam anyáméknak az ötletet megy a cirkuszolás, ajtócsapkodás.
Először az volt a baja, hogy egyáltalán miért kell ilyen drágán autót venni, miért nem jó a pár százezres használt első kocsinak és miért fontosabb az autó mint a lakásra vagy fontosabb dolgokra való gyűjtés, aztán mondtam neki, hogy nekem gagyi kocsi nem kell és elhordott mindenféle szemétládának.
Aztán azt kezdte el felhozni, hogy nemhogy inkább kifizetném a házon a hitelt, mert hogy miattam vette fel a hitelt apámmal, hogy jól éljek, meg eltartott és 18 évesen elküldhetett volna dolgozni mint őt az anyja és nincs az egyetem.
Eléggé nevetséges, az neki miért lett volna jó?
Egyébként a netet, ruhákat, kajákat magam fizetem, mielőtt ezzel támadnátok.
Gondolom sokáig nem juthattál az oktatás világában, mert az értő olvasásra való képességed és a szövegértelmezés nem az erősséged. Bemásolhatnád azt a hozzászólást, ahol leírtam, hogy pontosan milyen kocsit vásároltam és mennyiért. Mert jelenleg egy olyan kocsiról beszélsz nekem, amilyen életemben nem volt. Sem alsó kategóriás, sem 3 milliós.
Pontosan ezért vagy szánalmas, mert egy 4 éves kérdéshez jössz kötekedni. Szerinted lassan 4 éve ugyanúgy 300 ezer körül keresek, és ugyanúgy 4 millió körül van a megtakarításom? Befagytak az események körülöttem? Szóval hogy nyugodtan aludj, azóta már a második kocsimat koptatom, nem részletezem az életem, mert az irigységtől csak még jobban elkezdenél kötekedni, és még holnap reggel is olvashatnám a hozzászólásaidat.
Köszi a tanácsot egyébként, de a használt kocsikat meghagyom neked.
Majd rögtön azután bemásolom, ami után Te bemásoltad, hogy én hol írtam hogy "hetes bmw-re csorgatom a nyálam", ugyanis a kötekedést Te indítottad ezzel a légbőlkapott marhasággal.
Ja vagy hogy Te nem hogy csak értő olvasni tudsz, de jósolni is?
Valahol tanították ezt, hogy ilyen balfa**ul, sorozatban öngólt nyomjál magadnak? Vagy alapból megy?
Na, de tényleg befejeztem ezt, sajnos egy kicsit túl tapló vagy ahhoz, akikkel még szívesen beszélgetek.
A tanács ingyen volt, nem tartozol érte semmivel.
Persze tudom, hogy a milliós fizetéseddel, második sok milliós autóddal, és sok tíz milliós lakásoddal és megtakarításoddal nincs rá szükséged, tudom.
A legendásan sikeres életed mellé már csak egy csepp jó modort kellene tanulnod, még a végén emberi is lennél, nem csak sikeres. :)
Kellemes hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!