Szerintetek jogosan megy a cirkusz napok óta azért, mert akarok venni magamnak egy kocsit? Nem mindegy mire költöm a saját pénzem?
Szóval 2 éve diplomáztam és azóta dolgozom, 24 éves vagyok és megkaptam a decemberi bónuszom meg 1,5 év alatt is tettem félre. A jogsim 18 éves korom óta megvan, de szinte nem is használom, csak néha a szüleim autóját.
Most megtehetném, hogy vegyek magamnak egy új, de olcsóbb kategóriájú (kb. 3 milliós) városi kocsit, a pontos specifikációk most lényegtelenek, de mióta felhoztam anyáméknak az ötletet megy a cirkuszolás, ajtócsapkodás.
Először az volt a baja, hogy egyáltalán miért kell ilyen drágán autót venni, miért nem jó a pár százezres használt első kocsinak és miért fontosabb az autó mint a lakásra vagy fontosabb dolgokra való gyűjtés, aztán mondtam neki, hogy nekem gagyi kocsi nem kell és elhordott mindenféle szemétládának.
Aztán azt kezdte el felhozni, hogy nemhogy inkább kifizetném a házon a hitelt, mert hogy miattam vette fel a hitelt apámmal, hogy jól éljek, meg eltartott és 18 évesen elküldhetett volna dolgozni mint őt az anyja és nincs az egyetem.
Eléggé nevetséges, az neki miért lett volna jó?
Egyébként a netet, ruhákat, kajákat magam fizetem, mielőtt ezzel támadnátok.
"nekem gagyi kocsi nem kell"
Akkor miért akarsz 3 millióért kocsit venni?
# 64
Attól mert hetes BMW-re csorgatod a nyálad, még neked sem lesz 20 milliós kocsid.
# 66
Attól mert odatettél három kettőspontdét, még mindig idáig lehet érezni a kínod prolikám.
Mesélj még milyen kínom? :D :D
Az, hogy Te beböffentetted, hogy én milyne autóra vágyom és mennyi pénzem van? :D :D
Próbálsz nagyon keménynek látszani, csak tudnám minek, kinek, itt az interneten névtelenül.
Mit próbálsz kompenzálni ezzel, ami a való életben nem sikerül?
Én ugyan nem kötekedtem, csak kiszúrta a szemem az idézett mondat, ami meglehetősen ellentmondásos, és pont ráértem, hogy beírjam egy 3 éves kérdéshez.
Erre Te azonnal támadsz, szúrsz, kötekedsz, tehát valahol nyilván rátapintottam a lényegre.
Talán pont ettől vagy ilyen feszült, most döglött be a 3 milliós csodakocsi?
Annyit tudok tanácsolni, hogy nem szabad sosem a legalsó kategórióból választani, mert így jár az ember. Mivel az autók sokat vesztenek az értékükből az első néhány évben érdemes ilyen, pár éves autót választani, jobb ár-értékhez juthat az ember.
Te meg nyugodj meg, higgadj le, lesz még jobb is, az agresszív tapló stílusod mögött egész értelmes embernek tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!