Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan megy a...

Szerintetek jogosan megy a cirkusz napok óta azért, mert akarok venni magamnak egy kocsit? Nem mindegy mire költöm a saját pénzem?

Figyelt kérdés

Szóval 2 éve diplomáztam és azóta dolgozom, 24 éves vagyok és megkaptam a decemberi bónuszom meg 1,5 év alatt is tettem félre. A jogsim 18 éves korom óta megvan, de szinte nem is használom, csak néha a szüleim autóját.

Most megtehetném, hogy vegyek magamnak egy új, de olcsóbb kategóriájú (kb. 3 milliós) városi kocsit, a pontos specifikációk most lényegtelenek, de mióta felhoztam anyáméknak az ötletet megy a cirkuszolás, ajtócsapkodás.

Először az volt a baja, hogy egyáltalán miért kell ilyen drágán autót venni, miért nem jó a pár százezres használt első kocsinak és miért fontosabb az autó mint a lakásra vagy fontosabb dolgokra való gyűjtés, aztán mondtam neki, hogy nekem gagyi kocsi nem kell és elhordott mindenféle szemétládának.

Aztán azt kezdte el felhozni, hogy nemhogy inkább kifizetném a házon a hitelt, mert hogy miattam vette fel a hitelt apámmal, hogy jól éljek, meg eltartott és 18 évesen elküldhetett volna dolgozni mint őt az anyja és nincs az egyetem.

Eléggé nevetséges, az neki miért lett volna jó?

Egyébként a netet, ruhákat, kajákat magam fizetem, mielőtt ezzel támadnátok.

2014. dec. 17. 21:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:
Milyen jó kis nosztalgia ez a kérdés :D
2017. máj. 19. 23:57
 62/75 anonim ***** válasza:
24%
Miért, hogy alakult a sorsod? Megvetted az új kocsit, és még mindig anyádék nyakán élősködsz? :)
2017. jún. 1. 15:03
 63/75 A kérdező kommentje:
Saját lakásom van. :)
2017. júl. 6. 14:47
 64/75 anonim ***** válasza:
33%

"nekem gagyi kocsi nem kell"

Akkor miért akarsz 3 millióért kocsit venni?

2018. máj. 17. 17:13
 65/75 A kérdező kommentje:

# 64

Attól mert hetes BMW-re csorgatod a nyálad, még neked sem lesz 20 milliós kocsid.

2018. máj. 26. 17:22
 66/75 anonim ***** válasza:
Atyaúristen ezt az ostoba, demagóg dumát :D :D :D
2018. máj. 26. 17:33
 67/75 A kérdező kommentje:

# 66

Attól mert odatettél három kettőspontdét, még mindig idáig lehet érezni a kínod prolikám.

2018. máj. 26. 18:41
 68/75 anonim ***** válasza:

Mesélj még milyen kínom? :D :D

Az, hogy Te beböffentetted, hogy én milyne autóra vágyom és mennyi pénzem van? :D :D

Próbálsz nagyon keménynek látszani, csak tudnám minek, kinek, itt az interneten névtelenül.

Mit próbálsz kompenzálni ezzel, ami a való életben nem sikerül?

2018. máj. 26. 19:07
 69/75 A kérdező kommentje:
Ha már a beböffentésről beszélünk, te jöttél ide kötekedni, szóval maximum te kompenzálod a szar életedet, nem én. Egyébként nem látom, hogy neked ki lenne írva a neved. Valahol tanították ezt, hogy ilyen balfa**ul, sorozatban öngólt nyomjál magadnak? Vagy alapból megy?
2018. máj. 26. 19:13
 70/75 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem kötekedtem, csak kiszúrta a szemem az idézett mondat, ami meglehetősen ellentmondásos, és pont ráértem, hogy beírjam egy 3 éves kérdéshez.

Erre Te azonnal támadsz, szúrsz, kötekedsz, tehát valahol nyilván rátapintottam a lényegre.

Talán pont ettől vagy ilyen feszült, most döglött be a 3 milliós csodakocsi?

Annyit tudok tanácsolni, hogy nem szabad sosem a legalsó kategórióból választani, mert így jár az ember. Mivel az autók sokat vesztenek az értékükből az első néhány évben érdemes ilyen, pár éves autót választani, jobb ár-értékhez juthat az ember.

Te meg nyugodj meg, higgadj le, lesz még jobb is, az agresszív tapló stílusod mögött egész értelmes embernek tűnsz.

2018. máj. 26. 19:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!