Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A környezetem agyára megyek!...

A környezetem agyára megyek! Hogyan éljem túl ezt a mélypontot?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz időszak van most az életemben! 25 éves lány vagyok. Már lassan, több, mint fél éve nincs munkám, minden tartalékom elfogyott. Egy több éves párkapcsolatomnak is vége lett. Szakítás után visszaköltöztem az anyukámhoz és itt vegetálok. A folyamatos munkakeresés és az állandó visszautasítások úgy érzem, hogy már kezdenek teljesen felőrölni. Próbálok itthon segíteni, de nagyon azt érzem, hogy az anyukám és annak élettársa agyára megyek. Már minden apróságért anyutól kell kérnem, próbálok minél kevesebbet fogyasztani, szinte ilyen megtűrtnek érzem magam. Most derült ki, hogy ebben a nehéz helyzetben a barátaimra se tudok számítani. Valahogy mindenki elhagyott.

Hogyan tudnék előrébb lépni?

2010. febr. 2. 09:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a végzettséged, de a legfontosabb, hogy BÁRMILYEN MUNKÁT vállaj el, ami tisztességes. Még akkor is, ha nem fizetik meg rendesen. Késbb találhatsz jobbat is, de most nem vagy abban a helyzetben, hogy válogass.

Őszintén ülj le édesanyáddal és ha jó a kapcsolatotok, az élettársával is, és mondd el, higy neked a legnehezebben elviselhető ez a mostani állapot, de mindent el fogsz követni, hogy ez jó irányba változzon. Addig is segíts otthon, amennyit tudsz. Csönnentsd le a fogyasztásodat minden téren és tényleg csak arra kérj pénzt, ami elengedhetetlenül fontos számodra. NEM FELADNI!!!

2010. febr. 2. 13:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Kiválói alap egy új élethez.Hullámvölgyben vagy,a legmélyebb ponton.Most vagy ott hogy nincs mit veszíteni.MOST kell nagyot dobnod.Jöjjön a huszárvágás.

Nézz ki egy tengerparti üdülőhelyet,fogd a zsákod és menj.Nem tudom milyen nyelven beszélsz,de a hotelhez jó az alapszint,tapasztalat.NE innen keress állást,mert itt csalók vannak zömmel.Menj ki,és hajrá.

Ne csak ülj és nyalogasd a sebeid kisróka.Légy széleslátókörű és változtass... nem kell túltervezni...ez kell a lelkednek...környezetváltozás.HAJRÁ

2010. febr. 2. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok mostanság :'(
2010. febr. 2. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!